Férfi kézi: Mikkel Hansen a nyáron térhet vissza

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.15. 14:42
null
Mikkel Hansen leghamarabb nyáron térhet vissza (Fotó: Getty Images)
Februárban stresszes tünetei miatt betegszabadságra ment a világ egyik legjobb kézilabdázójának tartott Mikkel Hansen, aki határozatlan ideig kért pihenőt, most pedig klubja, a dán Aalborg arról számolt be, hogy az irányító, átlövő ebben az idényben már biztosan nem lép pályára, de reményeik szerint a felkészülést már a társakkal közösen kezdheti meg.

Még február elején számoltunk be róla, hogy Mikkel Hansen a világbajnokság után stresszes tüneteket érzékelt magán, ezért határozatlan időre betegszabadságra ment. Most klubja, az Aalborg adott ki közleményt a klasszis állapotáról, kitérve rá, hogy Hansen szakértőkkel történt konzultációja után úgy döntött, hogy a társaktól külön kezdi meg rehabilitációját, ugyanakkor a 2022–2023-as idény hátralévő mérkőzésein biztosan nem tér vissza.

„Nehéz időszakon mentem keresztül lelkileg, de szerencsére fantasztikus támogatást kaptam a családomtól, a barátaimtól, a szakértőktől és a munkáltatómtól is. Most ismét van energiám arra, hogy a sportra koncentrálhassak és visszatérjek ahhoz, amit szeretek” – idézi Mikkel Hansent az Aalborg közleménye.

„Mikkel egészségi állapotának pozitív fejleménye miatt reméljük, hogy készen áll majd arra, hogy részt vegyen az edzéseken a csapat többi tagjával, amikor július végén megkezdjük a felkészülést” – húzta alá Jan Larsen, az Aalborg igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik