Férfi kézi: két montenegrói távozik Tatabányáról – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.11.26. 09:34
Milos Bozsovics és Milos Vujovics is távozik a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabányától – erősítette meg a hírt Marosi László klubelnök a kemma.hu-nak.

Ami hétfő délelőtt még csak sajtóértesülésnek tetszett, délutánra hivatalossá vált: Milos Bozsovics elhagyja a Tatabánya férfi kézilabdacsapatát. Kezdetben a szerb sajtó számolt be arról, hogy a montenegrói válogatott balátlövő távozik, és kétéves szerződést köt a zágrábiakkal. csak sajtóértesülésnek tetszett, délutánra hivatalossá vált: Milos Bozsovics elhagyja a Tatabánya férfi kézilabdacsapatát. Kezdetben a szerb sajtó számolt be arról, hogy a montenegrói válogatott balátlövő távozik, és kétéves szerződést köt a zágrábiakkal.

Természetesen megkerestük a Komárom-Esztergom megyei klubot, amely viszont nem kívánta kommentálni az információkat. Ugyanakkor a megyei kemma.hu már tényként közli, hogy a Tatabányát 2016 óta erősítő Bozsovics valóban vált, sőt, Marosi László, a klub elnöke azt is elárulta, hogy egy másik játékos is elhagyja a Bányászt a szezon végén: az ugyancsak montenegrói Milos Vujovics a következő idénytől a német Füchse Berlinben folytatja a pályafutását.

A Füchse viszont egyelőre nem számolt be Vujovics érkezéséről, ahogy a Zagreb sem jelentette be Bozsovics érkezését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik