Férfi kézi: egyiptomi átlövőt igazolt a BL-címvédő Barca

Vágólapra másolva!
2021.07.03. 14:09
null
Ali Zein (Fotó: AFP)
Az egyiptomi válogatott sztárja, Ali Zein a Barcelona férfi kézilabdacsapatának harmadik nyári igazolása. A 30 éves játékos az arab emírségekbeli Sardzsától érkezik a katalánokhoz – számolt be róla a klub közleménye.

A Veszprémmel egy BL-csoportba kerülő Barca a napokban jelentette be a spanyol balszélső, Ángel Fernández és az argentin kapus, Leo Maciel szerződtetését. A harmadik érkező pedig a 30 éves egyiptomi klasszis, Ali Zein. A balátlövő egyéves kontraktust írt alá a BL-címvédővel, amely további egyéves opciót is tartalmaz.

A legutóbbi két világbajnokságon is pályára lépő játékos másodszor próbálkozik Európában, 2016 és 2018 között a francia Pays d’Aix csapatában kézilabdázott.


FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA, 2021–2022

A-CSOPORT: MOL-PICK SZEGED, THW Kiel (német), Vardar Szkopje (északmacedón)*, Aalborg (dán), Meskov Breszt (fehérorosz), Montpellier (francia), PPD Zagreb (horvát), Elverum (norvég)
B-CSOPORT: PSG Handball (francia), Barca (spanyol), FC Porto (portugál), Kielce (lengyel), SG Flensburg-Handewitt (német), TELEKOM VESZPRÉM, Motor Zaporizzsja (ukrán), Dinamo Bucuresti (román)
*A Vardar Szkopje ellen vizsgálatot folytat az EHF, kizárása esetén a Gorenje Velenje indulhat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik