Férfi kézi: Borzas megerősítette, Franciaországban folytatja

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.05.29. 17:49
null
Borzas Uros Toulouse-ban folytatja (Fotó: Szabó Miklós)
Borzas Uros, a Tatabánya korosztályos válogatott átlövője megerősítette, hogy a francia Toulouse-ban folytatja pályafutását. A Sport Tv műsorában Bartha Csaba, a Győri ETO női csapatának elnöke elmondta, van rá esély, hogy Katarina Bulatovics csak a szeptemberi BL final four után vonuljon vissza.

A 21 éves kézilabdázóról a napokban írta meg a handball-planet.com, hogy a francia klubhoz szerződik, és Borzas Uros a Sport Tv Tiszta kezeket fel! műsorában megerősítette az információt.

„Igen, most már mondhatom, hogy hivatalos. Igen, a nyártól a Toulouse játékosa leszek. Őszintén szólva engem is meglepett az ajánlat, amikor a menedzserem hívott március közepén, hogy a Toulouse szeretné, ha odaigazolnék. Mondtam, hogy én is szeretném kipróbálni magam egy másik országban, egy másik kultúrában, egy másik bajnokságban, erre ő azt mondta, hogy próbáljuk meg – mondta Borzas a Sport Tv-nek. – Nézték az EHF-kupa mérkőzéseket, és talán a Szeged elleni bajnoki meccsünket. Amikor már lefújták Magyarországon hivatalosan a bajnokságot, utána két-három napra rá beszéltem velük, és mondták, hogy szeretnék, ha odaigazolnék.”

A játékos elmondta, a franciák azzal győzték meg, hogy első számú balátlövőnek hívták.

A műsorban megszólalt Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke is, aki elmondta, bár nem biztos, de van rá esély, hogy a visszavonulását nyárra tervező Katarina Bulatovics a Bajnokok Ligája szeptemberi négyes döntőjében még pályára léphet.

„Van egy szeptemberi final four, és van arra esély, hogy Katarina Bulatovics addig marad. Azt gondolom, ő is egy final fourral szeretné befejezni a karrierjét. Nem vehetjük fixre, de jó esély van rá” – mondta Bartha.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik