Férfi kézilabda NB I: svéd balátlövővel erősített a Szeged – hivatalos

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.06.13. 10:26
William Bogojevic a Szeged új igazolása (Fotó: pickhandball.hu)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő OTP Bank-Pick Szeged csütörtökön hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves szerződést kötött a svéd William Bogojeviccsel. A 194 centiméter magas balátövő a nyártól csatlakozik a szegediek keretéhez.

„Szeretném bejelenteni a következő idény újabb igazolását, a svéd William Bogojevicet, akivel egyéves szerződést kötöttünk. A balátlövőt jól ismeri Michael Apelgren vezetőedző, hiszen éveken keresztül játszott nála a Savehof együttesében. Remek fizikummal és komoly lövőerővel rendelkező játékossal sikerült megegyeznünk” – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető a klub hivatalos honlapján.

William Bogojevic Svédországban, Savedalenben született 1997. július 7-én. Itt mutatkozott be a nemzetközi porondon, a 2019–2020-as Bajnokok Ligája-idényben 48 gólt szerzett. A következő idényben a dán Silkeborg együttesébe igazolt, ahol négy évet töltött el, szerepelt az Európa-ligában, ebben az idényben 51 gólt jegyzett.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy ennek a hatalmas klubnak a tagja lehetek a következő idényben és játékosként tovább fejlődhetek. Alig várom a kezdést, az első edzést, az első meccset. Bízom benne, hogy játékommal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nagy győzelmeket érjünk el. Tudom, hogy varázslatos a hangulat a Pick Arénában, így nagyon várom, hogy találkozhassak a szurkolókkal” – fogalmazott a svéd játékos.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik