Csak abban reménykedtem, lesz időm bedobni – Jahja az utolsó pillanatban lőtt győztes góljáról

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.26. 08:22
null
A Telekom Veszprém rossz kezdés után 32–31-re megverte odahaza az Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A találkozó után a győztes gólt az utolsó pillanatban megszerző Jahja Omarral beszélgettünk.

Jahja Omart rögtön az utolsó pillanatban szerzett góljáról kérdeztük.

„A vége nagyon nehéz volt, és minden annyira gyorsan történt. Öt másodperc lehetett hátra, mikor megkaptam a labdát, és a lehető legközelebb akartam kerülni a kapushoz, hogy megszerezzem a győztes gólt. Jól döntöttem, mert a játékvezetők végül megadták, de futás közben csak abban reménykedtem, hogy lesz elég időm bedobni. Aztán a játékvezető megnézte videón, megadta a gólt, úgyhogy boldog vagyok.”

Videónkban beszél arról, hogy vajon miért ragadt be a csapat a mérkőzés elején, és megtudjuk, ötgólos hátrányban miről beszélgettek a szünetben.

 

KÉZILABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
TELEKOM VESZPRÉM–AALBORG HANDBOLD 32–31 (12–17)
Veszprém, 5275 néző. V: I. Covalciuc, A. Covalciuc (moldovaiak). 
VESZPRÉM: CORRALES –Vajlupau 5 (4), REMILI 6, FABREGAS 4, Ligetvári, el-Dera, Descat 2. Csere: JENSEN (kapus), J. OMAR 3, Pesmalbek 2, Casado 2, Sandell 1, Koszorotov 1, Gasper Marguc 1, Elísson 5. Edző: Momir Ilics
AALBORG: LANDIN – Björnsen 2, HOXER 4, ARNOLDSEN 4, Hald 3, VLAH 4, Juul 1. Csere: Norsten (kapus), Möllgaard 1, M. Hansen 3 (2), ANTONSEN 4, L. Nilsson 2, Barthold 3, Larsen, Nielsen. Edző: Stefan Madsen
Az eredmény alakulása. 6. perc: 1–4. 13. p.: 4–8. 20. p.: 8–10. 29. p.: 10–16. 35. p.: 15–21. 40. p.: 19–21. 48. p.: 23–24. 53. p.: 27–27. 59. p.: 30–30. Kiállítások: 8, ill. 4 perc. Hétméteresek: 6/4, ill. 2/2
MESTERMÉRLEG
Momir Ilics: – A második félidőben megmutattuk a karakterünket, keményen védekeztünk és húsz gólt lőttünk, jó volt ezt látni az első játékrészt követően. Az Aalborg remek csapat, amely jól kézilabdázott, mi viszont gyengén kezdtünk, sok tiszta helyzetet hibáztunk. Szerencsére a folytatásban meg tudtuk mutatni, hogy mit tudunk, milyen az igazi arcunk. Hátravan még egy mérkőzés, amelyre szeretnénk minél alaposabban felkészülni.
Stefan Madsen: – Fantasztikus meccset játszottunk a Veszprémmel, mint mindig, most is óriási volt a hangulat. Természetesen csalódottak vagyunk, hiszen volt esélyünk a nagy különbségű sikerre. Az első félidőben remekül védekeztünk, a második játékrészben viszont jelentős problémáink adódtak, a hazaiak keményebben játszottak és ez megzavart minket. Apró dolgok döntenek ilyenkor. Mindenki tudja, hogy ez még csak az első félideje volt a párharcnak, hazai pályán szeretnénk hasonlóan jó meccset játszani, és kivívni a négy közé jutást.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik