Imre Bence: Barátok írták, biztos, rólam van szó. Mondtam, hogy nem hinném

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.03.07. 20:31
null
Imre Bence napokig aludni sem tudott, miután édesanyjától, Kökény Beatrixtól megtudta, a Bundesliga egyik élcsapata, a négyszeres BL-győztes THW Kiel érdeklődik iránta. Azon nem sokat gondolkodott, hogy igent mondjon – a konyhában meg valahogy csak feltalálja majd magát. Az FTC-Green Collect válogatott jobbszélsőjével beszélgetett az NSO Tv.

Szilágyi Viktor, a THW Kiel sportigazgatója már az Európa-bajnokság alatt elmondta, hogy kerültek új nevek a noteszébe, és van köztük fiatal magyar játékos is. Imre Bencének mondták is a barátai, hogy biztosan róla van szó, de az első felnőttválogatott-világversenyén kiválóan bemutatkozó jobbszélső azt felelte, nem hinné. Aztán miután hazatért az Eb-ről, édesanyja, Kökény Beatrix közölte vele a nagy hírt.

„Apa elkezdte videózni a reakciómat, de akkor sem sejtettem, hogy miről van szó. Csináltam valamit? Először valami díjra gondoltam, de mégis milyen díjat kaphatnék? És aztán mondta anya, hogy a Kiel érdeklődik irántam – utána néhány napig nem tudtam aludni” – idézte fel a 21 éves kézilabdázó, hogyan tudta meg, valóban az ő neve került bele Szilágyi Viktor noteszébe.

Videónkban reagál arra is, hogy a sportigazgató »Európa egyik legtehetségesebb jobbszélsőjének« tartja, elmondja, kinek kérte ki a tanácsát, mielőtt döntött volna, illetve többek között az is szóba kerül, mennyire mozog otthonosan a konyhában, hiszen Németországban megeshet, magára kell főznie. Emellett azt is elárulja, mikorra kell megtanulnia németül, és mit szól ahhoz, hogy a kieli szurkolók a kommentek szerint jó döntésnek tartják a leigazolását.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik