Sportrádió: Most sem hiszem el, hogy ott vagyok a legjobb háromban – Elek Gábor

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.12.31. 14:05
null
Elek Gábor (Fotó: Török Attila)
„Még most sem hiszem el, hogy ott vagyok a legjobb háromban” – mondta a Sportrádió Hazafutás című műsorában Elek Gábor, a Ferencvárossal női kézilabda Bajnokok Ligája-ezüstérmet nyert csapat vezetőedzője, aki azóta az Esztergomi Vitézek szakmai igazgatója.

A 66. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát szervező Magyar Sportújságírók Szövetsége csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be a kategóriák újságírói szavazás alapján szűkített hármas listáit. A díjakat január 8-án a budapesti Operaházban adják át.

Az Év edzője kategória jelöltjei: a legutóbbi győztes Marco Rossi, a férfi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya „kihívója” Elek Gábor és Varga Zsolt, a világbajnok férfi pólóválogatott szakvezetője.

„Hatalmas megtiszteltetés, nem számítottam rá. A BL-ezüstérem valószínűleg benne van, és a távozásom a Ferencvárostól is sokat számíthat. A final four második helye valóban történelmi hőstett volt” – mondta Elek Gábor.

„Még nem tudom felfogni. Már az is óriási dolog volt számomra, hogy láttam magam a tízes listán. Hihetetlen, hogy ott vagyok a legjobb háromban. Még most sem hiszem el, de nagyon megtisztelő.”

A szakember elárulta, milyen érzés volt az FTC-vel a a Bajnokok Ligája négyes döntőben szerepelni az MVM Dome-ban.

„Sok impulzus ért minket, kétszer huszonkétezer ember előtt játszottunk közel az otthonunkhoz. Először voltunk a final fourban, ami a sportágnak az ünnepe. Igazi vesztesek ott már nincsenek” – tette hozzá a BL-ezüstérmes vezetőedző.

Elek a továbbiakban elmondta, mi a legnagyobb különbség az Esztergom és az FTC között, valamint mesélt a karácsonyi időszakról is. A teljes beszélgetést IDE KATTINTVA hallgathatják meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik