Női kézilabda: hat játékosával hosszabbított az FTC

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2023.07.05. 12:32
null
Hársfalvi Júlia és Dragana Cvijics is marad a Fradiban (Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet)
Hat fontos játékosának szerződéshosszabbítását is bejelentette a Bajnokok Ligája-döntős Ferencváros női kézilabdacsapata. A következő idényben is a zöld-fehéreknél játszik Andrea Lekics, Dragana Cvijics, Hársfalvi Júlia, Janurik Kinga, Kisfaludy Anett és Szöllősi-Zácsik Szandra.

„Örülök, hogy a Bajnokok Ligája-döntőbe jutott csapatunk magja együtt marad, hiszen a játékosok nemcsak egyénileg nyújtottak jó teljesítményt, hanem csapatként is kiválóan funkcionáltak” – idézi a klub honlapja Görög Zsoltot, az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatóját.

A Ferencváros korábban bejelentette, hogy Alicia Stolle és Szucsánszki Zita távozik, míg Bordás Réka és Jelena Deszpotovics érkezik 2023 nyarán.

„Többször is nehéz helyzetből álltunk fel a mögöttünk hagyott évadban, óriási fordítások tették emlékezetessé az idényt, ez pedig azt mutatja, hogy jó volt a csapatban a közösség is – tette hozzá Görög Zsolt. – Kiváló játékosokkal hosszabbítottunk szerződést, akik mind hozzátettek a sikereinkhez, a Magyar Kupa-aranyhoz, a Bajnokok Ligája-ezüsthöz, és biztos vagyok benne, hogy ugyanígy hozzátesznek a remélt jövőbeli eredményességhez is.”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik