Női kézi: Lekics a következő idényben is FTC-játékos lesz

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.05.18. 17:55
null
Lekics (balra) és társai már kipróbálták a BL final fournak otthont adó MVM Dome-ot (Fotó: fradi.hu)
Andrea Lekics a következő idényben is a Ferencváros kézilabdázója marad – többek között erről beszélt a szerb játékos egy minapi interjúban hazája egyik sportportáljának. 

„Gyorsan megegyeztünk, szóval a következő idényben is a Ferencvárosban játszom majd – idézi a Szportszki Zsurnal Andrea Lekicset, akinek eredeti szerződése a mostani idény végéig szólt. – Ennél elégedettebb nem is lehetnék. Az elmúlt időszak eredményei tanúsítják, hogy jó döntést hoztam, amikor ide szerződtem. Boldog vagyok, hogy olyan klubhoz tartozom, amelyik történelmet ír.”

Lekics ezzel arra célzott, hogy az FTC – a Metz elleni negyeddöntő második meccsén nagy bravúrt végrehajtva – története során először bejutott a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

„Talán csak mi hittünk abban, hogy csodát tehetünk a második mérkőzésen. Hosszú pályafutásom során szemtanúja voltam már ilyesminek, és bíztam benne, hogy nekünk is sikerül – folytatta a légiós, akit a kézilabda magyarországi népszerűségéről is kérdeztek. – A bajnokság érdekes, jó színvonalú, a média sokat foglalkozik a kézilabdával, ami sokat segít.”

Lekics szót ejtett honfitársáról, a szintén a zöld-fehéreknél játszó Dragana Cvijicsről is.

„Boldoggá tesz, hogy ennek a történelmi sikernek egy honfitársammal közösen lehetek részese. Draganával korábban is sokat játszottunk együtt, különlegessé teszi a mostani élményt, hogy együtt élhetjük meg. Hálás vagyok a Szerbiából érkező jókívánságokért is, örülök, hogy eredményeink büszkeséggel töltik el az otthoniakat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik