Sportrádió: Debre Viktor első aranyérmét szerezte edzőként

Vágólapra másolva!
2023.04.21. 08:31
null
Debre Viktor az első aranyérmét ünnepelte edzőként (Fotó: Dömötör Csaba)
Mint ismert, a cseh-szlovák Mol Extraligában szereplő HC DAC női kézilabdacsapata a Tatran Stupava elleni vasárnapi 43–18-as sikerrel tette biztossá első bajnoki címét. A telt ház előtt rendezett mérkőzésről, az idényről, Dunaszerdahelyről és a jövő céljairól Edvi László beszélgetett Debre Viktorral, a DAC edzőjével és Bízik Rékával, a csapat szélsőjével a Sportrádió Hazafutás című műsorában.

 

„Ez egy jelentős siker Csallóköznek, Dunaszerdahelynek, a játékosoknak és nekem is. Ez volt az első aranyérmem nekem is felnőttcsapattal, és az elsőre mindig jobban emlékszik az ember és még mindig ízlelgetem” – kezdett bele Debre Viktor, a cseh-szlovák női kézilabdabajnokságot megnyerő HC DAC edzője, aki elárulta, a vasárnapi Tatran Stupava elleni 43–18-ra megnyert mérkőzést telt ház, azaz 500 néző előtt játszották, s sokan be sem jutottak a csarnokba.

Debre Viktor beszélt arról is, hogy még élő szerződése volt az egri női kézilabdacsapattal, amikor megkeresték Dunaszerdahelyről és több beszélgetés után győzték meg, hogy vállalja el a csapat irányítását.

A DAC edzője beszélt többek között Dunaszerdahelyről és a helyi lakosok sporttal kapcsolatos viszonyáról, míg a csapat szélsője, Bízik Réka a bajnoki cím ünnepléséről mesélt.

A TELJES BESZÉLGETÉST IDE KATTINTVA TUDJA MEGHALLGATNI!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik