Női kézi MK: saját kapusa tarolta le a DVSC szélsőjét – videó

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.04.22. 17:55
null
<a href="https://m4sport.hu/kezilabda/cikk/2023/04/22/video-sajat-kapusa-tarolta-le-a-dvsc-jatekosat-mentosok-vittek-el-a-noi-kezikupa-elodontojebol" target="_blank"><strong>Cathrine Gabriel durván letarolta Mariana Costát (Forrás: M4 Sport) – az eset videón a képre kattintva megtekinthető! </strong></a>
Ijesztő jelenet játszódott le a Győri Audi ETO–DVSC-Schaeffler női kézilabda Magyar Kupa tatabányai elődöntőjének első perceiben, amikor egy győri indítást próbált meg lefülelni a hajdúságiak brazilja, Mariana Costa és francia kapusa, Cathrine Gabriel, de a két játékos nem vette észre egymást, a kapus pedig olyan durván letarolta a szélsőt, hogy utóbbit kórházba kellett szállítani.

A balszerencsés ütközés után Costát ölben vitték le a pályáról, majd hordágyra tették, és kórházba szállították.

Az M4 Sport helyszíni információi szerint Costa agyrázkódást és többszörös arccsont- és állckapocssont-törést szenvedett.

FRISSÍTÉS: A hajdúsági klub közösségi oldalán közölte, hogy Costát a tatabányai kórházba szállították, ahonnan mentővel vitték tovább Budapestre, a Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikájára, ahol még az éjszaka folyamán megműtik.

AZ ESETET IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI!

A MÉRKŐZÉSRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN!

TÖRÖK BÓDOG NŐI KÉZILABDA MAGYAR KUPA NÉGYES DÖNTŐ, TATABÁNYA
ELŐDÖNTŐ
GYŐRI AUDI ETO KC–DVSC SCHAEFFLER 27–26 (16–14)

KÉSŐBB
17.30:
MTK Budapest–FTC-Rail Cargo Hungaria

Április 23., vasárnap
13.45:
a 3. helyért (Tv: M4 Sport)
16.30: döntő (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik