Női kézilabda: Érdről igazolhat játékost a Randers – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.14. 11:53
null
Jamina Roberts dán ajánlatot kapott (Fotó: expressen.se)
Szerda délután öt órakor sajtótájékoztatót tart a Randers HK, dán lapértesülés szerint a női kézilabdacsapat bejelenti új igazolásait a következő szezonra. Az egyik friss szerzemény Jamina Roberts, az Érd svéd válogatott balátlövője lehet.

 

 

A Randers Amtsavis információja szerint szerda délután nagy bejelentésre készül a város női kézilabdacsapata, amely szerződtetheti Jamina Robertset, az Érd 27 éves, Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes svéd balátlövőjét.

A Randers HK két évvel ezelőtt már szerette volna megszerezni, de Roberst inkább hazatért korábbi csapatához, az IK Sävehofhoz, onnan igazolta le tavaly az Érd. A játékos párjával, a szintén balátlövő Emil Berggrennel együtt érkezett Magyarországra.

„Mielőtt ide jöttünk volna, öt éven keresztül külön éltünk Emillel, így mindenképpen olyan lehetőséget kerestünk, ahol végre együtt lehetünk. Először engem keresett meg az Érd, majd miután neki is találtunk csapatot Budakalászon, úgy döntöttünk, belevágunk” – nyilatkozta decemberben a Nemzeti Sport Online-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik