Női kézi: Hamar átlátok az embereken, nem bízom meg akárkiben – Rasmussen

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 16:39
A CSM Bucuresti női kézilabdacsapatával triplázó Kim Rasmussen a román Dolce Sportnak adott interjújában arról beszélt, hogy a pályája során több csalódás is érte, így megtanulta, hogy ne bízzon meg akárkiben. A magyar női válogatott irányítását átvevő dán szakemberről azt is megtudhatták a nézők, hogy szenvedélyes golfozó.

„Különösen hangozhat, de már tizenöt éve golfozom. Hároméves koromtól kezdve fociztam, kézilabdáztam és teniszeztem, ez a három sportág töltötte ki a gyerekkoromat. Dánia északi részén laktunk, és kipróbáltam a lovaglást is, de féltem a ló hátán, ahogy gyorsan száguldott velem" – emlékezett vissza Rasmussen a Dolce Sportnak.Rasmussen a Dolce Sportnak.

A dán szakember azért is szereti a golfot, mert segít neki kikapcsolni, bár azt hozzátette, igen költséges hobbi. Az interjúban arról is beszélt, milyen gyorsan tudja kiismerni az embereket:

„Hamar átlátok az embereken. Meg tudom mondani, ki őszinte, és ki az, aki a kést a hátadba döfi. Sajnos az edzői szakma megtanított arra, hogy ne bízzam meg mindenkiben, és nem is teszem. Ettől nem érzem túl jól magamat, de az elmúlt tíz év során többször is hátba támadtak, legutóbb egy olyan ember, akitől nem vártam volna. Próbálok nyitott lenni és kedves másokkal, de az élet megtanította a leckét."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik