Férfi kézi: Gíslason elfogadta, Jícha visszautasította; norvég érkező?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 20:04
A német THW Kiel férfi kézilabdacsapata a szezonnyitó sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy 2019. június 31-ig meghosszabbították az izlandi vezetőedző, Alfred Gíslason eredetileg két év múlva lejáró szerződését.

„Nagyon büszke vagyok rá, hogy már nyolcadik éve dolgozom ennél a klubnál. Mindent meg fogok tenni azért, hogy közösen további sikereket érjünk el" – mondta Gíslason, aki eddig hat német bajnoki címet, négy Német Kupa-győzelmet és két Bajnokok Ligája-sikert ünnepelhetett a „zebrákkal". A következő szezonban is a Bundesliga fog prioritást élvezni a klubnál, nagy kérdés, számíthatnak-e ebben a csapatkapitány Filip Jícha játékára.

„Hosszú távú szerződést ajánlottunk neki, de sajnos nem fogadta el" – mondta el Thorsten Storm ügyvezető igazgató, hozzátéve, hogy megfelelő helyettes híján biztosan nem fogják elengedni a Barcelona által csábított cseh átlövőt. Mint ismert, az anyagi gondokkal küzdő Jícha a katalánok által kínált szerződésben látja a kiutat.

A norvég Tv2 közben arról számolt be, hogy a 31 éves Erlend Mamelund lehet Jícha utódja a Kielnél. A Haslum HK balátlövője játszott már korábban Németországban, a HSG Nordhorn és a Flensburg színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik