Női kézi: nagy kiáramlás lehet nyáron a Viborgnál

Vágólapra másolva!
2015.01.20. 14:05
Mette Gravholt és Chana Masson nyári távozásán kívül több kulcsjátékosa is elhagyhatja a Győrrel azonos Bajnokok Ligája középdöntős csoportban szereplő dán Viborg női kézilabdacsapatát.

„Ha nincs szerencsénk, öt játékos is távozhat” – mondta Nikolai Norup igazgató a dán Tv2-nek, majd sorban is kitért a sajtóban már felemlegetett játékosokra.

„Igen, nem hiszem, hogy nyár után is velünk lesz. Mindketten így látjuk a legjobbnak. Felelős gazdálkodásra törekszünk, nem tudjuk megfizetni a kontinens legjobb tíz-tizenöt játékosát” – felelte a jelenleg műtét után lábadozó szerb Szanja Damnjanovicsra vonatkozó kérdésre Norup. A román CSM csapatával szóba hozott Maria Fisker és a decemberi Eb legjobbjának megválasztott Isabelle Gulldén is szóba került:

„Ha őszinte akarok lenni, Gulldén szerintem valami mást szeretne kipróbálni, és külföldön folytatja. Már több éve velünk van, talán most jött el az idő számára a váltásra. Szomorú leszek, ha így történik, de meg fogom érteni. Fisker lehet az ötödik, aki jövőre nem lesz velünk” – tette hozzá a sportvezető.

Louise Burgaard sorsa szintén kérdéses, a válogatott játékosnak is lejár a szerződése, és még nem tudja, hol játszik a következő szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik