Ligue 1: Nem vagyok teljesen boldog a PSG-nél – Wijnaldum

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.10.12. 10:32
null
Georginio Wijnaldum egyelőre nem boldog Párizsban (Fotó: Getty Images)
A holland válogatott Georginio Wijnaldom nem felhőtlenül boldog a Paris Saint-Germainnél, ahová nyáron szerződött, miután az utolsó pillanatban utasította vissza az FC Barcelona ajánlatát.

Nem mondhatnám, hogy teljesen boldog vagyok a PSG-nél, eddig nem a terveim szerint alakulnak a dolgok. Az elmúlt években hozzászoktam, hogy sokat játszottam, mindig kirobbanó formában voltam, jól teljesítettem. Itt valami egészen mást tapasztalok eddig, és ehhez hozzá kell szoknom. Nagyon vártam, hogy új fejezetet nyissak a karrieremben, de nem könnyű” – véleményezte a Párizsban elöltött első hónapjait Wijnaldum a Goal-nak, meglepő őszinteséggel.

A jövőre tekintve az a legfontosabb, hogy pozitív maradjak. Keményen kell dolgoznom, hogy változást érjek el és meg kell tanulnom kezelni a kialakult helyzetet” – tette hozzá.

Wijnaldum nyáron írt alá a PSG-hez, miután az utolsó pillanatban utasította el az FC Barcelona ajánlatát. Eddig 11 meccsen szerepelt a párizsiak színeiben és gólt, valamint gólpasszt sem jegyzett. A legutóbbi 5 bajnokin ráadásul csupán egyszer került be Mauricio Pochettino vezetőedző kezdőcsapatába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik