Vb 2022: Nem ijedünk meg Messitől – Théo Hernandez

Vágólapra másolva!
2022.12.15. 10:10
null
Théo Hernandez szerezte meg a vezetést a franciáknak az elődöntőben (Fotó: Getty Images)
Franciaország 2–0-ra legyőzte Marokkót a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, így készülhet az Argentína elleni vasárnapi fináléra. A Les Bleus középpályása, Antoine Griezmann méltatta a döntő előtt a dél-amerikaiak csapatkapitányát, Lionel Messit, míg Théo Hernandez elmondta, nem ijednek meg tőle.

 

„Bármely csapat, amelyben ott van Lionel Messi, rendkívül kemény ellenfél” – hangsúlyozta a Marokkó elleni elődöntő után Antoine Griezmann, aki a legjobb futballistának nevezte Messit. A franciák játékosa hozzátette, hogy látták és tudják, hogyan játszik Argentína, így felkészülten érkeznek majd a vasárnapi találkozóra.

AurélienTchouaméni nevetve reagált csapattársa azon kijelentésére, mely szerint Messi a legjobb: „Számomra Kylian (Mbappé) a legjobb. És szeretném, hogy ezt vasárnap be is bizonyítsa.”

 

A védekező középpályás azt a TyC Sportsnak azt is kiemelte, hogy a döntő két nagy sztárja, Messi és Mbappé két hihetetlen játékos, ugyanakkor 22-en lépnek majd pályára.

„Számomra egy álom a vb-döntőben játszani, ráadásul Messi ellen még jobb, hiszen nagyszerű futballista” – tette hozzá a Real Madrid játékosa.

Az Eurosport Théo Hernandezt idézi, aki nem fél az argentin klasszistól: „Jó munkát végeztünk és bejutottunk a döntőbe. Elfáradtam, szóval most pihenjünk rá a vasárnapra. Nem ijedünk majd meg Messitől, remek csapat az argentin, de van még pár napunk felkészülni rájuk.”

A világbajnokság döntőjét december 18-án, vasárnap rendezik délután 16 órai kezdéssel a loszaíli Lusail Iconic Stadionban.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
DÖNTŐ
16.00:
Argentína–Franciaország, Loszaíl (Lusail Iconic Stadion) (Tv:M4 Sport)– élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik