TŐKE JÁNOS
2022.11.30 16:38 Frissítve: 2022.12.01 07:50

Vb 2022: lefeküdt vagy sem csapattársa nejével? Vlahovics most megszólalt!

Miután egyre több portál kapta fel azt a hírt, hogy a szerb válogatott berkein belül nincs minden rendben az utolsó, sorsdöntő mérkőzés előtt, amelyen Dragan Sztojkovics kiválasztottjainak a továbbjutáshoz le kell győzniük Svájcot, várható volt, hogy a csapat szerda délutáni sajtótájékoztatóján az érintett játékosok is megszólalnak a sajtóban megjelenő hírekkel kapcsolatban. Amelyek arról szóltak, hogy pár napja egyes labdarúgók a válogatottbeli társaik feleségeivel töltötték az éjszakát, s hogy Nemanja Gudelj, valamint uka Jovics november 28-án reggel összeverekedtek az edzésen.

Vlahovics (jobbra) bekeményített (Fotó: Getty Images)

 

 
A Juve-sztár a csapattárs feleségével töltötte az éjszakát?

„Először is nagyon sajnálom, hogy így kell kezdenem egy sajtótájékoztatót a világbajnokságon” – nyilatkozta Dusan Vlahovics, aki azokra a vádakra, hogy egyik csapattársa feleségével létesített szexuális viszonyt, azt felelte, ilyeneket azok mondanak, akik frusztráltak, komplexusaik vannak, és azok, akik a válogatott érdeke ellen dolgoznak.

„Egységesebbek vagyunk, mint valaha. A megjelent dolgoknak nincs valóságalapjuk, de sajnos ez jellemző mifelénk. Meg fogom védeni a becsületemet, törvényes és jogi úton is, ha erre szükség mutatkozik. Nem először történik ilyen, korábban nem reagáltam hasonló esetekben, nem az én stílusom, most azonban kénytelen voltam megszólalni. Ahelyett, hogy mindenki támogatna bennünket, lényegtelen dolgokról esik szó. Nem rovom ezt fel nekik, ugyanis ezek olyan emberek, akik semmit sem értek el az életben, azonban nem fognak az én nevemmel népszerűségre szert tenni. Ezekkel a dolgokkal kapcsolatban nem kívánok többet megszólalni” – mondta Vlahovics.

HOGY ÁLL A G-CSOPORT, KINEK MI KELL A TOVÁBBJUTÁSHOZ?

BRAZÍLIA: már továbbjutott, és csak akkor nem lesz csoportelső, ha kikap Kameruntól, miközben Svájc győz, és brazil, svájci összevetésben a gólkülönbség az európai csapatnak kedvez.
SVÁJC:
ha legyőzi Szerbiát, továbbjut, ha kikap tőle, kiesik. Ha döntetlent játszik Szerbiával, szintén továbbjut, ha Kamerun nem győzi le Brazíliát. Amennyiben az afrikaiak nyernek, a gólkülönbség, illetve a több szerzett gól rangsorol közöttük – jó eséllyel Kamerun javára.
KAMERUN: csak akkor juthat tovább, ha legyőzi Brazíliát, és közben Szerbia nem veri meg Svájcot úgy, hogy a gólkülönbsége jobbá váljon, mint az övé.
SZERBIA: csak akkor juthat tovább, ha legyőzi Svájcot, és közben Kamerun nem veri meg Brazíliát úgy, hogy a gólkülönbsége jobb maradjon az övénél.

A CSOPORT PÉNTEKI PROGRAMJA
20.00:
Kamerun–Brazília (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Szerbia–Svájc (Tv: Duna World) – élőben az NSO-n!

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Brazília 2 2 3–0 +3 6
2. Svájc 2 1 1 1–1   0 3
3. Kamerun 2 1 1 3–4 –1 1
4. Szerbia 2 1 1 3–5 –2 1
2023.01.05 21:56:56

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Nehéz összehasonlítani a 2022-es vb-aranyérmes argentin válogatottat az évtizedekkel ezelőtti csapatokkal.

2023.01.04 21:38:36

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A gazdasági érdekek mindig legyőzik a szakmai indokokat.

2022.12.31 00:19:21

Foci vb 2022 nemzetisport.hu

ALAPVONAL. LUCIFER Hiú törekvés! Mert egyént sosem / Hozandsz érvényre a kor ellenében: / A kor folyam, mely visz vagy elmerít, / Úszója, nem vezére az egyén. / Kiket nagyoknak mond a krónika, / Azok mind, kik meghallották, mi a kor dala.