„Watkins Anglia történetének egyik legnagyszerűbb gólját szerezte” – angol lapszemle

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.11. 09:50
Az angolok öröme (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, az angol válogatott szerdán 2–1-re legyőzte Hollandiát a labdarúgó Európa-bajnokság második elődöntőjében, és ezzel bejutott a fináléba. Lássuk, hogyan értékelte a mérkőzést az angol sajtó!

A BBC újságírója, Phil McNulty Gareth Southgate-et méltatta a mérkőzés után. Szerinte az angolok szövetségi kapitánya bátor döntéseket hozott. Southgate-et sokszor kritizálták a torna során amiatt, hogy hogyan nem cserél, most azonban Harry Kane-t és Phil Fodent is lehozta, a helyükre beálló Cole Palmer és Ollie Watkins pedig döntőbe juttatta az angolokat. „Southgate a csapatával együtt fejlődött fel a tornán.”

A Daily Mail a 19 éves Kobbie Mainoo-t méltatta. Azt írják, megvan benne a kurázsi és a középpályán ő a jövő az angoloknál.

Fotó: dailymail.co.uk

A bulvár témákra specializálódott The Sun a játékosok ünneplését helyezte előtérbe a családjukkal, kedveseikkel.

Fotó: thesun.co.uk

A Sky Sports a játékosok értékelésével foglalkozó cikkének ezt adta címnek: Foden újra a legjobbját nyújtotta, Mainoo ismét ragyogott.

A The Telegraph Watkins góljáról áradozott: Ollie Watkins Anglia történetének egyik legnagyszerűbb gólját szerezte, és ültek Southgate cseréi.

A The Guardian így fogalmazott: A technokrata Southgate vakmerő kalandorrá változott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik