F1: Ross Brawn csak a nyáron dönt új munkájáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 15:32
Bár a Ferrarival, a McLarennel, a Williamsszel, sőt az FIA-val is hírbe hozták a Mercedest a 2013-as Formula–1-es idény után elhagyó Ross Brawnt, a szakember elmondta, nyárig nem dönti el, hol folytassa pályafutását.

„Most pihennem kell egy keveset, aztán meglátom, hogyan alakul a helyzet. Néhány hónapra szabadságra megyek, talán sűrűn fogok meccsre járni – mondta Brawn a Mirrornak. – Aztán majd eljön a nyár, és akkor eldöntöm, mi legyen. Ez egyéves szünet lesz számomra. Valószínűleg a Formula–1-be térek vissza, de nyitott vagyok másra is. Fontos, hogy érezzem a motivációt és hogy jó ajánlatot kapjak.”Brawn a Mirrornak. – Aztán majd eljön a nyár, és akkor eldöntöm, mi legyen. Ez egyéves szünet lesz számomra. Valószínűleg a Formula–1-be térek vissza, de nyitott vagyok másra is. Fontos, hogy érezzem a motivációt és hogy jó ajánlatot kapjak.”

Brawn már a Ferraritól is úgy távozott 2006 végén, hogy egy évre szabadságolta magát, és csak 2008 elején csatlakozott a Hondához, amellyel 2009-ben Brawn néven nyert vb-t, és amely az idén már a negyedik szezonját teljesítette Mercedesként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik