F1: „Lesz még mondanivalóm” – Mazepin reagált a kirúgására

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2022.03.05. 11:53
null
Mazepin elfogadta volna a feltételeket (Fotó: AFP)
Nyikita Mazepin közösségi oldalain reagált a hírre, hogy a Formula–1-es Haas csapata azonnali hatállyal felbontotta a szerződését.

 

Mint beszámoltunk róla, a Haas szombat délelőtt hivatalos közleményben erősítette meg, hogy azonnali hatállyal felbontja a szerződését a csapat orosz névadó támogatójával, az Uralkalival, valamint orosz versenyzőjével, Nyikita Mazepinnel Oroszország ukrajnai inváziója miatt.

Az orosz pilóta a közösségi oldalain reagált a bejelentésre, és elárulta, csapata annak ellenére döntött a sorsáról, hogy figyelembe vette volna a véleményét.

Kedves szurkolók, követők! Nagyon csalódott vagyok, hogy felbontották a Formula–1-es szerződésemet. Miközben megértem, milyen nehézségek adódtak, a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) döntését, valamint azt a tényt, hogy készen állok a javasolt feltételek elfogadására a folytatás érdekében, a csapat teljességgel figyelmen kívül hagyta, és semmilyen eljárást nem követtet ezen egyoldalú határozat meghozatala során. Mindazoknak, akik próbáltak megérteni, örök hálám. Nagyra értékelem az F1-ben eltöltött időszakomat, és őszintén remélem, újra együtt lehetünk egy szebb időszakban. Lesz még mondanivalóm az elkövetkezendő napokban."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik