F1: „Egy báránybőrbe bújt farkas” – Michelisz Hamiltonról

ZS. B.ZS. B.
Vágólapra másolva!
2021.12.12. 09:53
null
Michelisz Norbert
A túraautó-világkupa magyar győztese, Michelisz Norbert blogjában leírta, hogy óriási ajándék, amit Lewis Hamilton és Max Verstappen véghez visz az idén, így ő mindkettőjüknek szorít a 2021-es Formula–1-es évad utolsó, vasárnapi futamán.

Érzelmektől mentes, megalkuvást nem tűrő, precíz gépeknek írta le őket, akiknek csak a győzelem számít – ebben nagyon hasonlítanak.

SZAVAZÁS

Ki lesz a Formula–1-es világbajnok 2021-ben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

„A nagy különbség közöttük alighanem a korkülönbségből és az ebből következő, más-más tapasztalatszintből fakad. Hamilton ugyanolyan agresszív, ugyanúgy bármire hajlandó a sikerért, mint Verstappen, csak jobban el tudja rejteni, és hatékonyabban választja meg a csatáit. Sokszor úgy viselkedik, mint a ma született bárány, pedig – a hasonlatnál maradva – inkább egy báránybőrbe bújt farkas.”

„Verstappennek kevesebb tapasztalata van az ilyen kiélezett küzdelemben, személyiségénél fogva pedig kevésbé törekszik a simulékony hangnemre,
ami bizonyos esetekben sebezhetővé teszi. Érzésem szerint idővel fel fogja ismerni, hogy nem minden csatába kell teljes elánnal beleállnia, ez pedig még félelmetesebb ellenféllé teheti”
– írta Michelisz.

FORMULA–1
ABU-DZABI NAGYDÍJ, ABU-DZABI
14.00:
futam (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik