F1: túl sokan fértek hozzá Schumacher leleteihez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.10. 08:49
null
A grenoble-i klinika korlátozta a hozzáférést Schumacher leleteihez (Fotó: Reuters)
A német Bild információi szerint a grenoble-i Egyetemi Klinika korlátozta saját dolgozói hozzáférését a továbbra is mesterséges kómában fekvő Michael Schumacher orvosi leleteihez.

Eddig a kórház mintegy ezerhatszáz fős dolgozógárdája férhetett hozzá Schumacher leleteihez a belső számítógépes rendszeren, ám a mostani szigorítást követően már csak a hétszeres Formula–1-es világbajnokot kezelő orvosi stáb láthatja az adatokat. A kórház két belső körlevélben is figyelmeztette dolgozóit, hogy ne böngésszék Schumacher leleteit. A klinika egyik alkalmazottja megerősítette a Bildnek, hogy sokan néztek bele a leletekbe az elmúlt hetekben – ennek következtében a hozzáférést a kóddal rendelkező orvosokra korlátozták.

Michael Schumacher állapota továbbra is kritikus, de stabil súlyos síbalesetét követően, az elmúlt napokban nem történt változás. A szerdai ügyészségi sajtótájékoztatón a nyomozó hatóságok nem tudtak felelőst megnevezni a balesetért, a vizsgálat – és a Schumacher sisakjára szerelt kamera felvételeinek részletes elemzése – még folyik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik