Roma: a hívek megrohamozták a klubikont a budapesti döntő miatt

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.23. 16:45
null
Daniele de Rossit megrohamozták a Roma-szurkolók, de ő sem tudott jegyet szerezni nekik (Fotó: Getty Images)
Minden fronton próbálnak jegyet szerezni a május 31-én a budapesti Puskás Arénában rendezendő, Sevilla elleni Európa-liga-döntőre az olasz AS Roma szurkolói, akik még a klub ikonjától, a csapatnál 18 évet eltöltő Daniele de Rossitól is megpróbáltak belépőhöz jutni, de a középpályás néhány napnyi próbálkozás után megelégelte a számtalan próbálkozást, és Instagram-történetében jelezte, hogy nem tud jegyet szerezni – szúrta ki a Corriere dello Sport.

 

Daniele de Rossi Instagram-története
Daniele de Rossi Instagram-története

„Jó reggelt mindenkinek,
Nem, nincs jegyem a budapesti döntőre. Nem tudom megoldani, nem tudok venni, nincsenek kapcsolataim és nem hívom fel a játékosokat, mert feltételezem, hogy naponta ezer üzenetet kapnak. A Roma Vito Scalán (a klub egyik alkalmazottja) keresztül meghívott, de nagy sajnálattal vissza kellett utasítanom” –
fakadt ki az AS Romában 18 évet töltő középpályás, aki zárójelben frappáns módon odaszúrt néhány szurkolónak.

„Aki már megvette a repülőjegyét és lefoglalta a szállását, de nincs jegye a meccsre, az tegyen egy kellemes kört Budapesten a turistabuszokkal, de ne engem hibáztasson” – szúrt oda Daniele de Rossi.

A Gazzetta dello Sport pedig arról számolt be, hogy a szurkolók megrohamozták a klub honlapját, hogy minél hamarabb hozzájussanak a 20 000 jegy egyikéhez, de ott számos kellemetlenséget tapasztaltak, valamint a repülőjegyek árai is egyre jobban emelkednek.

A Roma a bérletesek számára kedd reggel 9-kor kezdte meg első körben 10 000 jegy árusítását, miközben a jegypénztáraknál a hírek szerint 20 000 ember állt sorba.

EURÓPA-LIGA, DÖNTŐ
MÁJUS 31., SZERDA
21.00, Budapest, Puskás Aréna:
Roma (olasz)–Sevilla (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik