Szerencse fel: csak egy góllal kapott ki a Leicester

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.22. 20:35
null
Joaquin Correa szerezte a második sevillai gólt (Fotó: AFP)
A Sevilla labdarúgócsapata 2–1-re győzött hazai pályán a Leicester City ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

Sevilla (spanyol)–Leicester City (angol) 2–1 (1–0)
Sevilla, Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, 38 834 néző. Vezette: Turpin (francia)
SEVILLA: Rico – Escudero, Rami, Lenglet (Carrico, 55.) – Mariano, N'Zonzi, Vitolo, Nasri, Sarabia – Jovetics, J. Correa (Iborra, 63.). Vezetőedző: Jorge Sampaoli
LEICESTER CITY: K. Schmeichel – Simpson, Huth, Morgan, Fuchs – Drinkwater, Ndidi – Albrighton (Amartey, 88.), Mahrez, Musa (D. Gray, 58.) – Vardy. Menedzser: Claudio Ranieri
Gólszerző: Sarabia (25.), J. Correa (62.), ill. Vardy (73.)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

Éppen ilyen meccsek kellenek nekünk! – vélte a pocsék formában lévő angol bajnok, a Leicester City menedzsere, Claudio Ranieri a Sevilla elleni BL-csata előtt, hozzátéve, ez az összecsapás fordulatot hozhat a klub életében.

Ennek ellenére a mostanában szokásos tragikus módon kezdtek a „rókák”, Christian Fuchs majdnem öngólt fejelt nem sokkal a kezdés után, aztán a tavaly még sokszor világklasszisként futballozó Wes Morgan összehozott egy büntetőt – amelyet védett a ma világklasszis teljesítményt nyújtó Kasper Schmeichel.

Aki több bravúrt is bemutatott, de Pablo Sarabia fejesénél már ő is tehetetlen volt – az andalúziaiak Jamie Vardyját egymillió euróért vette meg a Sevilla a nyáron, azóta a Real Madrid neveltje már húsz kanadai pontot termelt… 1–0!

Kapufával kezdte a második félidőt a hazai csapat, majd a piros-fehér mezben újjászületett Sztevan Jovetics gólt rúgatott a büntetőt kihagyó Joaquín Correával: 2–0, ezzel el is dőlt a mérkőzés. A továbbjutás nem, mert Jamie Vardy megszerezte idei első gólját (2–1), ez ráadásul, mivel idegenben esett, sokat ér még.

Legalább a reménykedés jogát, ugyanis a hajrában hiába támadott már a Sevilla, csak egy lécig jutott. A visszavágót jó eséllyel megnyerné a tavaly tavaszi Leicester, de hol van már az a csapat?!

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ITT!

A MÁSIK MAI MÉRKŐZÉSEN

FC PORTO (portugál)–JUVENTUS (olasz) 0–2 (0–0)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik