M. M.
2022.11.19 12:27 Frissítve: 2022.11.19 12:35

PL: Ronaldo szerződésének felbontásán gondolkodik az MU – sajtóhír

Amint azt korábban megírtuk, Cristiano Ronaldo hatalmas port kavaró interjút adott Piers Morgannek, amelyben kritizálta a Manchester United tulajdonosait, vezetőségét, menedzserék, valamint csapattársait. A  klub szűkszavú közleményben közölte, hogy megvizsgálja jogi lehetőségeit az eset kapcsán – angol és olasz médiainformációk szerint a játékos szerződésének felbontását fogjál kezdeményezni.

A United Ronaldo szerződésének felbontását fontolgatja (Fotó: AFP)

 

A The Athletic információi szerint a Manchester United Cristiano Ronaldo szerződésének felbontásának lehetőségét vizsgálja, a neves olasz sportújságíró, Fabrizio Romano pedig úgy tudja, a klub arra fogja utasítani a játékost, hogy a világbajnokságot követően ne térjen vissza a carringtoni edzőközpontba.

 

A The Athletic ügyvédeket is megkérdezett, szerintük minden Premier League-ben játszó labdarúgó aláír egy olyan megállapodást, amelynek egyik záradéka az, hogy nem mondhat vagy írhat olyat, amivel a klub hírnevét károsítja vagy rossz fényben tünteti fel.

Az is a megállapodások részét képezi, hogy ha lehetséges, a játékosoknak előre értesíteniük kell klubjukat arról, hogy nyilatkoznak. Az amerikai portál információi alapján a manchesteriek vasárnap, az első részletek nyilvánosságra kerülését megelőzően nem sokkal értesültek Ronaldo képviselőitől az interjúról – pedig azt Morgan szerint már az azt megelőző héten rögzítették.

A megkérdezett ügyvédek szerint könnyen bebizonyítható a portugál szerződésszegésnek minősülő magatartása. Ha a „vörös ördögök” felbontják a szerződését, Ronaldo szabadon igazolhatóvá válik.

2023.01.29 11:35:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapatból néhány éven belül világverő gárda is válhat, de ugyanekkora az esélye a totális csődnek.

2023.01.27 19:53:36

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A norvég az első FA-kupa-meccsét játszotta, de Nathan Aké döntött – Arteta túl sok kulcsembert pihentetett.

2023.01.22 22:16:32

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2023. A Burnley fizetett 2.8 millió eurót a saját csatáráért – hogy kölcsönadja • Sir Alex után Sir Jim az MU-nál?

2023.01.22 23:33:23

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A primadonna sohasem a hiúsága, a sértődöttsége, a kiváltságai jóvoltából lesz prima donna, hanem megfordítva. Először a tudás, a produkció, a tetszés, és csak azután azok a sallangok, amelyek – ez nyilvánvaló – nem feltétlenül teszik szimpatikussá. Ennek alapján, Pep Guardiola nem is igazi primadonna. Legfeljebb félig az.

2023.01.22 17:11:03

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A rendkívül izgalmas és fordulatos rangadón Eddie Nketiah kései gólja döntött.