S. B.
2023.05.31 20:00 Frissítve: 2023.05.31 20:22

PL: visszavonulása után Harry Kane az NFL-ben folytatná

A Tottenham Hotspur szupersztárja, Harry Kane a Good Morning America in NYC műsorában beszélt róla, hogy visszavonulását követően a futball amerikai verziójában is kipróbálná magát rúgóként.

Harry Kane az NFL-ben is szívesen rúgná a bőrt (Fotó: AFP)

 

Kane már többször is érdeklődését fejezte ki az amerikai futball iránt, hisz évek óta részt vesz a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) Londonban zajló mérkőzésein.

Amerikai idő szerint szerda reggel azonban az angol válogatott csatár azt is elárulta, nem csak nézőként venne részt szívesen NFL-meccseken.

„Mindenképpen fel szeretném fedezni ezt a világot is. Természetesen tudom, hogy rengeteg munka kell, hogy odakerüljek, nem várom el, hogy egyszer csak odaálljak, és berúgjak mindent. Az biztos, hogy nagyon szeretem a sportágat, és imádnám, ha kipróbálhatnám magam benne” – fejtette ki a terveit a Tottenham sztárja.

Kane álmának realitásáról a Halhatatlanok Csarnokába is beválasztott rúgó, Morten Andersen így nyilatkozott:

„Nem mondom, hogy Kane nem képes rá, és azt sem, hogy nevetséges az ötlete, de mielőtt minden idők legjobb rúgójaként koronázzuk meg, nézzük meg, hogy nézne ki ez a gyakorlatban. Az biztos, hogy teljesen más mentalitással kell odaállni a labda mögé a két sportágban” – mondta az NFL-legenda.

2023.10.02 00:06:31

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lehet, hogy ideje volna bevezetni a VAR-szoba VAR-ját is...

2023.09.30 17:08:15

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Tottenham nyomása góllá érett, így a londoni csapat elvette a Mersey-partiak veretlenségét.

2023.09.28 23:09:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Meggyőződésem, hogy egy csapatot úgy lehet fejleszteni, ha az egyénekből kihozzuk a legjobbat, de úgy, hogy ez nem vezet önzőséghez és önzéshez. Változtathatsz, csinálhatsz mást, módosíthatsz a meglévő játékosaidtól függően, de a DNS-ed ugyanaz marad. Az én vagyok a karakterem, a történetem, a családom, a múltam, a játékos-pályafutásom.

2023.09.27 17:39:01

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jobban kezdett a Ligakupában a Leicester City, de a végére kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.

2023.09.24 14:41:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Szoboszlai Dominik ismét végig pályán volt Jürgen Klopp együttesében.