S. B.
2022.12.05 16:24 Frissítve: 2022.12.05 17:40

Liverpool: így reagált Henderson, átigazol-e Bellingham – videó

Ahogy arról már beszámoltunk, az angol válogatott 3–0-s győzelmet aratott Szenegál felett, és bejutott a katari világbajnokság negyeddöntőjébe. A mérkőzés utáni interjúban Jordan Hendersont kérdezték Jude Bellingham esetleges liverpooli jövőjéről.

Bellingham és Henderson klubszinten is együtt játszhat? (Fotó: AFP)

 

A találkozó első találatát éppen Henderson szerezte, ráadásul Bellingham gólpasszából. A két játékos látszólag a pályán és azon kívül is szoros kapcsolatot épített ki, gyakran dicsérik egymás játékát akár a kamerák előtt is, viszont a Szenegál elleni mérkőzés után kiderült, nem szívesen beszélnek az esetleges közös jövőjükről a Liverpoolnál.

Henderson egy norvég tv-csatorna interjújában magasztalta fiatal csapattársát, mielőtt az egyik riporter feltette neki a kérdést.

„Teljesen egyedülálló, amit csinál – nyilatkozta a Liverpool középpályása. – Még csak 19 éves, szóval hagynunk kell azt csinálni, amiben a legjobb. Hihetetlen, ahogy eddig játszott, nemcsak ezen a tornán, hanem a Dortmundban is. Remélem, tovább fejlődik, és akkor hatalmas játékos lehet belőle az angol válogatottban.”

A lehetőséget megragadva, erre a kijelentésre a norvég újságíró csak annyit kérdezett: „És a Liverpoolban is a jövőben?”

A játékosok ezt követően csak nevetni tudtak, és el is sétáltak a kamerák elől. Bellingham még egyszer ugyan visszafordult, de csak annyit fűzött hozzá viccelődve: „Most mindent elrontottál.”

 

Katarban pedig együtt múlatta az időt két liverpoolival, Trent Alexander-Arnolddal és Jordan Hendersonnal Jude Bellingham. Egy szurkoló megjegyezte a dortmundinak, hogy ő a világ legjobb középső középpályása, mire Bellingham Hendersonra mutogatott, majd a szurkoló felvetette a tininek, menjen a Real Madridba, mire Henderson határozottan kijelentette: No Madrid!

A szurkoló felelevenítette a két csapat közti Bajnokok Ligája-döntőt, s megemlítette, ha a királyi gárdához igazol, Bellingham aranylabdás lesz.

2023.02.05 17:18:11

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Pep Guardiola együttese nem tudta kihasználni az Arsenal Everton elleni botlását.

2023.02.02 11:15:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK, 2023. Anglia uralja a transzfertengert, el sem hinné, melyik három olasz klub költötte a legtöbbet.

2023.02.02 00:15:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. A csaknem egymilliárd euró felfoghatatlanul nagy összeg.

2023.01.31 17:47:30

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A londoniak nyári szerzeményét „sokkolta”, hogy csapattársa egyik percről a másikra elhagyta a klubot. Ironikus.

2023.01.29 11:35:51

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A csapatból néhány éven belül világverő gárda is válhat, de ugyanekkora az esélye a totális csődnek.