Chelsea: Nehéz ügy, négy éve folyamatosan játszik – Lampard

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2019.08.26. 09:46
null
Kanté a Liverpool elleni európai Szuperkupa-meccsen is fáradhatatlanul robotolt (Fotó: AFP)
Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője bízik benne, hogy az utóbbi hetekben sérüléssel bajlódó N'Golo Kantét felmentik ezúttal a válogatottbeli kötelezettségei alól, így felépülhet a szeptemberi nagyüzemre.

 

A 28 éves világbajnok középpályás májusban, az Arsenal elleni Európa-liga-döntőben szenvedett térdsérülést, így a nyár nagy része a rehabilitációval telt a számára. A szezonnyitó Manchester United elleni bajnokin csereként ugyan pályára lépett, de akkor a bokája sérült meg, s bár azóta sincs százszázalékos állapotban, játszott a Liverpool és a Leicester City ellen is – szombaton viszont már nem került be a bajnoki keretbe.

„Nehéz ügy, négy éve folyamatosan játszik – mondta a franciáról Frank Lampard. – Az El-döntőben elszenvedett sérülése befolyásolta a felkészülését is az új idényre, aztán a Manchester United ellen is problémája adódott. Próbáljuk őt átsegíteni ezen az időszakon, a válogatott szünet remek lehetőséget kínál arra, hogy maga mögött hagyja a sérülést. Mindenki jól járna ezzel, mert minden meccsen pályán van.”

A francia válogatott Albániával és Andorrával mérkőzik meg a szeptember eleji Eb-selejtezőkön, Lampard már beszélt Didier Deschamps szövetségi kapitánnyal, hogy ezúttal ne küldjön meghívót Kanténak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik