Az MU után újabb két PL-nagyágyú vetett szemet Kerkezre – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.06.21. 20:51
Kerkez Milos (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli (Premier League) Manchester United első számú nyári célpontjai között szerepel a magyar válogatott balhátvéd, Kerkez Milos – írja exkluzív anyagában az Egyesült Királyságban élő magyar sportújságíró, Bocsák Bence.

 

A footballtransfers.com-on olvasható cikk szerint a „vörös ördögök” Luke Shaw rendszeres sérülései miatt új balhátvédet keresnek, erre a posztra pedig Kerkez az első számú jelölt. Ez nem új információ – ahogyan az sem, hogy a Bournemouth csak borsos transzferdíjért cserébe engedné el a fiatal védőt –, az viszont igen, hogy az említett forrás szerint a Chelsea és az Arsenal is szemet vetett a magyar játékosra.

Bocsák információi szerint az MU dolgát megkönnyítheti, hogy Kerkez édesapja a „vörös ördögöknek” szurkol, míg a játékos egy márciusi interjúban a manchesteri klublegendát, Nemanja Vidicset nevezte meg, mint gyerekkori példaképét.

Kerkez Milosért jelen állás szerint még egy klub sem tett hivatalos ajánlatot – erre legkorábban vélhetően az Eb után kerülhet sor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik