Böde maradt, Fernando jött, Foxi ment - Pécs nem a meccsek alja

Vágólapra másolva!
2012.02.29. 17:01
Címkék
Pénteken a Vasas–Bp. Honvéd mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonja. A Nemzeti Sport Online ötrészes felvezetéssel készül a tavaszi szezonnyitóra. Hétfőn a tabella utolsó négy helyezettjével (ZTE, Lombard Pápa, Siófok, Kaposvár), kedden a 9–12. pozícióban álló együttesekkel (Vasas, Haladás, Újpest, Ferencváros) foglalkoztunk. Most az 5–8. helyezettek következnek: két, várakozáson felül szereplő újonc, a PMFC és a DVTK, valamint két olyan vidéki csapat, amely éppen ebben a szezonban indult először nemzetközi kupában: a Paks és a Kecskemét.
Böde Dániel (balra) továbbra is a Paks játékosaként keseríti meg az ellenfelek sorsát (Fotó: Németh Ferenc)
Böde Dániel (balra) továbbra is a Paks játékosaként keseríti meg az ellenfelek sorsát (Fotó: Németh Ferenc)
Böde Dániel (balra) továbbra is a Paks játékosaként keseríti meg az ellenfelek sorsát (Fotó: Németh Ferenc)

 

PAKS: LUHANSZK, ÚJPEST – NEM ODA, BÖDE!

 

A szokásoknak megfelelően Pakson csendben, mindenféle csinnadratta nélkül folyt a téli felkészülés. A média figyelmét leginkább az keltette fel, hogy mi lesz a csapat egyik legjobbja, Böde Dániel sorsa: távozik, vagy marad a Duna parti városban. A gólerős középpályás járt próbajátékon az ukrajnai Zorja Luhanszknál, majd itthon az Újpest érdeklődött iránta, ám végül maradt a Paksi FC-nél.

Mindössze hárman távoztak az együttestől (a negyedik elköszönő, Haraszti Zsolt már az ősszel is kölcsönben volt Siófokon, most is ott lesz, de már a Videoton szerződtetett játékosaként), valamennyien kölcsönbe mentek: Heffler Norbert és Nagy István Siófokra, Vári Barnabás Szolnokra került.

A Paks továbbra is kizárólag magyar labdarúgókat foglalkoztat, így ezen a télen is csak magyar játékosok jöttek a klubhoz. A volt MTK-s Eppel Márton a holland NEC Nijmegentől érkezett, az U20-as világbajnoki bronzérmes védő, Szabó János pedig fél év kölcsönadás után visszatért Siófokról.

A zöld-fehérek – több más magyar csapathoz hasonlóan – a törökországi Belekben edzőtáboroztak, itt három nemzetközi felkészülési mérkőzést játszottak: egyszer győztek, kétszer kikaptak. Már egy tétmeccsen is túl van az együttes, a Ligakupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a DVSC-t fogadta, és 1–0-ra kikapott. Ha úgy tetszik, a főpróba rosszul sikerült, így a sikeres „előadásban", azaz a jó tavaszi rajtban bíznak a klubnál.

A gárda tavasszal a Kecskeméttel és a Videotonnal nem játszik, a 13 fordulóból hatszor szerepel otthon (Újpest, Kaposvár, DVSC, Honvéd, Vasas, FTC), és érdekesség, hogy mind a négy fővárosi csapatot fogadja. Hétszer megy idegenbe (Pápa, Siófok, Győr, Diósgyőr, Pécs, Haladás, ZTE), a Dunát csak egyszer, a diósgyőri túra alkalmával kell átlépnie.

Nehéz elképzelni, hogy a jelenleg 8. helyen álló csapat megismétli tavalyi sikerét, és fellép a dobogóra. Az előtte lévők közül – reálisan nézve – a negyedik helyezett Honvédot még befoghatja, a mögötte lévők viszont aligha előzik meg, így a csapat a középmezőny első felében végezhet.


SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Paks?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


A PAKS FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

Paks–Bonyhád 8–0

Paks, 2012. január 21.

G: Böde (2), Magasföldi (2), Montvai, Vayer, Haraszti, Hrepka

Paks–Szigetszentmiklósi TK 1–0

Paks, 2012. január 26.

G: Montvai

Paks–Komló 12–0

Paks, 2012. február 1.

G: Montvai (4), Hrepka (3), Kiss T. (2), Magasföldi, Éger, Cziráki

Petrolul Ploiesti (román)–Paks 2–1

Belek, 2012. február 11.

G: Vayer

Paks–Gloria Bistrita (romániai) 3–1

Belek, 2012. február 13.

G: Szatmári L., Vayer, Sifter

Zimbru Chisinau (moldovai)–Paks 2–1

Belek, 2012. február 17.

G: Böde

Paks–Csákvár 2–0

Paks, 2012. február 25.

G: Magasföldi, Montvai

LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

Paks–DVSC-Teva 0–1

Paks, 2012. február 28.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezett:Eppel Márton (NEC Nijmegen – Hollandia),Haraszti Zsolt (Siófok – kölcsönből vissza),Szabó János (Siófok – kölcsönből vissza).Az U19-es csapatból felkerült az első csapat keretéhez:Lakatos Gergő
Távozik/szabadon igazolható:Haraszti Zsolt (Videoton, onnan Siófok – kölcsönbe), Heffler Norbert (Siófok – kölcsönbe), Nagy István (Siófok – kölcsönbe), Vári Barnabás (Szolnoki MÁV FC – kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak:

 

KECSKEMÉT: KUTYA EGY HELYZET, FOXI NEM METZBE MENT

Mivel Kecskeméten sincs kolbászból a kerítés, a téli időszak egyik nagy kérdése az volt, hogy a klub tud-e nagyobb bevételre szert tenni néhány piacképes labdarúgó eladásából.

Leginkább Foxi Kethevoama értékesítése volt fókuszban, a csatárról előbb olyan hírek jöttek, hogy a szaúdi al-Ittihadhoz szerződik, majd hetekig a Metznél volt próbajátékon, és már meg is egyezett vona a franciákkal – nagyon szeretett volna odaigazolni –, ám a két klub több órás tárgyalás után nem tudott megállapodni a vételárról. Így a közép-afrikai támadó nem ment Metzbe – végül Kazahsztánban, az FK Asztanánál kötött ki, kölcsönben.

Foxit tehát sikerült legalább kölcsönadni (előtte még gyorsan szerződést hosszabbítottak vele), Francis Litsingi viszont nem igazolt Vietnamba, pedig próbajátékon is járt az ázsiai országban. Néhány légiósával (a szerb Szinisa Radanoviccsal, vagy a bosnyák Joco Stokiccsal) szerződést bontott a klub, a kapus, Ribánszki László Siófokra, a támadók közül Simon Attila szintén Siófokra, Urbán Gábor Szigetszentmiklósra ment, Gyurcsó Ádámot pedig visszarendelte a Videoton.

Kölcsönből visszatért a csapathoz Balog Marcell és Tököli Attila, utóbbi – ha lesz kedve futballozni – még mindig meccseket nyerhet meg a KTE-nek. Jött még a sérüléséből felépült Varga Róbert Zalaegerszegről, valamint két játékos (Borszéki Csaba és Sarus Balázs) a másodosztályból.

A kecskemétiek Horvátországban edzőtáboroztak (ahol – Mohl Dávid elmondása szerint – az elején „olyan hideg volt, hogy a macska eltört a kanyarban″), és megnyertek egy nemzetközi tornát, amely mindenképpen jót tett az önbizalmuknak. Az már kevésbe, hogy a Fraditól érkező, erősítésnek szánt és a csapattal sokáig együtt edző Csizmadia Csaba az utolsó pillanatokban – családi okok miatt – mégsem a „hírös városba″, hanem Gyirmótra igazolt.

A Kecskemét az őszi szezonban elég jól szerepelt ahhoz, hogy ne legyenek kiesési gondjai, vélhetően a középmezőny tagja marad. A KTE a Paks és a Kaposvár elleni „tavaszi" bajnokiját játszotta le az ősszel, és abból a szempontból jó a sorsolása, hogy hétszer lép fel hazai környezetben (DVTK, PMFC, Haladás, ZTE, Győr, Videoton, Újpest), a tabellán előtte álló hat csapat közül négyet fogad, csak a DVSC és a Honvéd otthonába utazik. A kispestieken kívül még kétszer megy a fővárosba (Vasas, FTC), valamint Pápára és Siófokra kell buszoznia.

A KTE – a Pakshoz hasonlóan – játszott már egy tétmérkőzést, az MTK otthonában 2–2-es döntetlent ért el a Ligakupa negyeddöntőjében.

 

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Kecskemét?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A KECSKEMÉTI TE FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

KTE–Szolnok 0–1

Szolnok, 2012. január 21.

KTE–Vasas 1–3

Budapest, Fáy utca, 2012. január 25.

G: Vinicius

KTE–Paks 3–1

Paks, 2012. január 28.

G: Szavics, Pekár, Litsingi

KTEGyirmót 0–2

Novigrad, 2012., február 4.

KTE–NK Novigrad (horvát) 4–2

Novigrad, 2012. február 5.

G: Hegedűs (2), Ebala, Litsingi

KTE–NK Pomorac (horvát) 2–0

Novigrad, 2012. február 9.

G: Bori, Ebala

KTE–Koper (szlovén) 1–1, tizenegyesekkel 3–1

Novigrad, 2012. február 11.

G: Tököli

KTE–NK Istra (horvát) 2–1

Novigrad, 2012., február 12.

G: Gyagya, Csizmadia

KTE–NK Zvijezda (bosnyák) 1–1

Novigrad, 2012. február 15.

G: Lencse

KTE–FTC II 1–1

Kecskemét, 2012. február 25.

G: Lencse

LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

MTK–KTE 2–2

Budafok, 2012. február 21.

G: Bori, Litsingi


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KECSKEMÉTI TE-NÉL
Érkezett:Balog Marcell (Cegléd – kölcsönből vissza), Borszéki Csaba (Vác),Sarus Balázs (Nyíregyháza Spartacus),Tököli Attila (ZTE – kölcsönből vissza),Varga Róbert (ZTE FC)
Távozik/szabadon igazolható:Bagi István (Mezőkövesd – kölcsön után végleg),Farkas András (?), Foxi Kethevoama (közép-afrikai, FK Asztana – Kazahsztán, kölcsönbe),Gyurcsó Ádám (Videoton – kölcsönből vissza), Kelvin Maynard (holland, ?), Igor Pisanjuk (kanadai-ukrán, Egri FC?), Szinisa Radanovics (szerb, Borac Csacsak– Szerbia), Ribánszki László (szlovákiai, Siófok), Simon Attila (Siófok), Jovica Stokic (bosnyák, FK BSZK Borcsa – Szerbia), Urbán Gábor (Szigetszentmiklós), Urbán Pál (Dunaújváros Pálhalma)
Akivel tárgyalnak:

PÉCSI MFC: OKORONKWO MEGINT BIZONYÍTANA A FRADI-TÁBOR ELŐTT


A várakozáson felül szerepelt az ősszel az újonc Pécs, amely négy pontra van az Európa-liga indulást érő harmadik helytől. A keret ugyan nincs olyan erős, hogy kivívja a nemzetközi szereplés jogát, de a pécsiek szeretnének minél előkelőbb helyen végezni, és igyekeztek a télen olyan játékosokat igazolni, akikkel bővül a variációs lehetőség, és versenyhelyzet áll elő több poszton is.
Okoronkwótól (20) gólokat várnak 
a pécsi szurkolók (Fotó: Korponai Tamás)
Okoronkwótól (20) gólokat várnak a pécsi szurkolók (Fotó: Korponai Tamás)

A kölcsönből visszatért labdarúgók közül „megtartották" a ghánai Samuel Atót és a grúz Irakli Kvekveskirit, és három légióst szerződtettek: a balhátvédként bevethető boszniai Vladimir Markovicot, valamint két támadót, a korábban a Bolton tartalékcsapatát is megjárt, szlovákiai magyar Harsányi Zoltánt, valamint a nigériai Solomon Okoronkwót, aki évekig együtt futballozott a Hertha BSC-ben Dárdai Pállal. A csatár a norvég Aalesundtól érkezett, és júliusban gólt szerzett a Ferencváros elleni Európa-liga párharc első, Üllői úti összecsapásán – ez a találat is kellett ahhoz, hogy végül az Aalesund kiejtse a magyar együttest. A tavaszi második fordulóban Okoronkwo ismét a Fradi-szurkolók előtt játszhat, hiszen a Pécs az FTC-t fogadja...

A pécsi klub vezetői tárgyaltak a lett Artis Lazdinsszal és a francia-kameruni Valéry Mézague-kal, előbbi aztán más csapattal egyezett meg, utóbbi pedig megsérült, így most nem szerződtették.

A távozók között leginkább olyan játékosokat találunk, akik Kozármislenybe mentek – kölcsönbe vagy végleg. Az alapembernek számító, ám a szívkatéterezésen átesett Pintér Attila mellett Gyánó Szabolcs is a mislenyieknél kötött ki.

Sok felkészülési mérkőzést játszott a csapat, ezeken jónéhány külföldi labdarúgót tesztelt a szakmai stáb, de csak a fent említett három légiós érkezett. Érdekesség, hogy az edzőmeccseken Andorka Péter szerezte a legtöbb gólt (négyet).

A tavaszra névszponzori szerződést kötő, PMFC-Matiasként szereplő csapat a Haladás és a Vasas elleni tavaszi meccsét tudta le az ősszel, és Zalaegerszegen kezdi a szezont. A ZTE-n kívül még hatszor megy idegenbe (Kecskemét, Pápa, Siófok, Kaposvár, Debrecen, Győr), a fővárosi csapatokkal viszont Pécsen játszik, ami nézőszám emelkedést jelenthet. Fogadja a Ferencvárost, a Videotont, az Újpestet, a Paksot, a DVTK-t és a Honvédot – ha jól jön ki a hazai meccsekből, egy-két helyet előbbre léphet.

SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Pécs?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

A PÉCSI MFC FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

Pécsi MFC–Cibalia Vinkovci (horvát) 0–2
Vinkovce, 2012. január 18.

Pécsi MFC–Baja 5–0

Pécs, 2012. január 21.

G: Gyánó, Andorka, Regedei, Demjén, Ato

Pécsi MFC–Haladás 1–1

Siófok-Balatonkiliti, 2011. január 25.

G: Regedei

Pécsi MFC–Budapest Honvéd 1–0

Kispest, 2012. január 28.

G: Zeljkovic

Pécsi MFC–Kozármisleny 2–1

Pécs, 2012. február 8.
G:
Andorka (2),

Pécsi MFC–Pécsvárad 2–0

Pécs, 2012. február 11.

G: Turi T. (2)

Pécsi MFC–Bátaszék 3–0

Pécs, 2012. február 11.

G: Gyánó, Demjén, Frőhlich

Pécsi MFC–Cibalia Vinkovci (horvát) 1–2 (3x35 perces mérkőzés)

Horvátország, 2012. február 15.

G: Zeljkovic

Pécsi MFCZeljeznicar (bosnyák) 00

Horvátország, 2012. február 17.

Pécsi MFC–Zvijezda Gradacac (bosnyák) 1–2
Rovinj, 2012. február 18.

G: Andorka

Pécsi MFC–Vasas 0–1

Budapest, 2012. február 25.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PÉCSI MFC-NÉL
Érkezett:Samuel Ato (ghánai, Kozármisleny – kölcsönből vissza), Eszlátyi István (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Fodor Ferenc (Kozármisleny – kölcsönből vissza), Egejuru Godslove (nigériai, Kozármisleny – kölcsönből vissza), Harsányi Zoltán (szlovákiai, DAC – Szlovákia), Irakli Kvekveskiri (grúz, Szigetszentmiklósi TK – kölcsönből vissza), Vladimir Markovic (boszniai, Teuta Durres – Albánia), Nagy Erik (Kozármisleny), Solomon Okoronkwo (nigériai, Aalesund – Norvégia), Sólyom Csaba (Kozármisleny – kölcsönből vissza)
Távozik/szabadon igazolható:Eszlátyi István (BKV Előre – kölcsönbe), Fodor Ferenc (Kozármisleny – kölcsönbe),Egejuru Godslove (nigériai, Dunaújváros Pálhalma), Gyánó Szabolcs (Kozármisleny – kölcsönbe), Pákolicz Dávid (Nyíregyháza Spartacus – kölcsönbe),Petrók Viktor (SV Bad Schallerbach – Ausztria),Pintér Attila (Kozármisleny– kölcsönbe), Sólyom Csaba (Kozármisleny), Tóth Zoltán (Kozármisleny), Törtei Tamás (Szolnoki MÁV), Zsdrál Miroszláv (Kozármisleny– kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak:
DIÓSGYŐR: LE LEHET ELŐZNI AZ ÖSSZES PESTI CSAPATOT!

Történelmi lehetőség előtt áll a Diósgyőr: maga mögé utasíthatja a bajnokságban az összes fővárosi csapatot. A piros-fehéreket a korábbi élvonalbeli szezonokban mindig minimum három, de többnyire legalább négy pesti együttes is megelőzte, ez alól csak egy kivétel volt: az 1978–1979-es idény, amikor a bronzérmes DVTK előtt csak két gárda, az Újpesti Dózsa és a Ferencváros végzett.

Most viszont elég ránézni a tabellára, és azt látjuk, hogy a Fradi, az Újpest, valamint a Vasas tisztes távolságból (9, illetve 11 pontos hátránnyal) „kullog" a DVTK után, a Honvéd pedig csak egy ponttal áll előtte, azaz még a kispestieket is könnyedén lehagyhatja. Abba most ne menjünk bele, hogy a Diósgyőr ennyire jó vagy a pesti csapatok ilyen gyengék (Olvasóink minden bizonnyal el tudnának vitatkozni erről...), mindenesetre könnyen megtörténhet, ami korábban egyszer sem fordult elő: a DVTK mindegyik fővárosi csapat előtt végezhet a tabellán.

Már ez a tény is ráirányíthatja a figyelmet a diósgyőriekre, akik e nélkül is sokat szerepeltek a sajtóban a téli uborkaszezonban. Vezetőedzőjük, Benczés Miklós ugyanis jó időpontban „kotyogta el", hogy egy ismert labdarúgót szeretne megszerezni a klub, olyan játékost, akinek a neve hallatán felkapják a fejüket az emberek.

Nos, ettől kezdve megindult a találgatás, hogy ki lehet ez a futballista, akit nemes egyszerűséggel a DVTK Mister X-eként emlegetett a média. Jöttek a nevek (Rivaldo, Nuno Gomes, stb.), aztán végül ha nem is világsztárt, de a spanyol élvonalban több mint tíz évet lehúzó játékost szerződtetett a klub: a Real Madrid, a Valladolid, a Betis és a Málaga korábbi labdarúgóját, Fernandót. Lehet, hogy ezek után a „Szombaton délelőtt már a meccsre gondolok...", és az „Amíg élek én, nem érdekel más..." kezdetű dalok mellett az Abba együttes „Fernandója" is elhangzik a meccsek előtt a diósgyőri stadionban...?

Erre még ne vegyünk mérget, az viszont szinte biztos, hogy – hála a szurkolóknak – nagyon jó hangulatú meccseket játszhat tavasszal is a DVTK, amely Fernandón kívül még két légiós igazolt (a brazil Frizonit és a marokkói Sekourt), valamint Vági Andrást a svájci Aarauból. A spanyol különítmény létszáma nem nőtt, mert hiába jött Fernando, távozott Enrique Carreno. Rajta kívül George Menougong mehet, ő külföldön keres magának csapatot, valamint négy játékost – hármat Kazincbarcikára, egyet Siófokra – kölcsönadott a klub (lásd lenti táblázatunkat!).

A DVTK is Belekben edzőtáborozott, a törökországi sportközpontban hat nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott, kettőt megnyert, egyet elveszített, három meccs döntetlen lett. A Pakshoz és a Kecskeméthez hasonlóan még áll a Ligakupában, másfél héttel a bajnoki rajt előtt a Videotonnal meccselt, és hazai pályán 2–0-ra kikapott.

A Diósgyőr tavasszal a Ferencvárossal és az utolsó helyezett ZTE-vel nem mérkőzik meg, a rengeteg pluszt jelentő közönsége előtt csak hatszor játszik, ráadásul néhány nehéz ellenféllel (Videoton, Újpest, Paks, Debrecen, Honvéd, Vasas). Hétszer utazik az együttes (Kecskemét, Pápa, Siófok, Kaposvár, Győr, Pécs, Szombathely), idegenbeli ellenfeleinek többsége – a Győr kivételével – mögötte áll a tabellán, így vendégként is jók az esélyei a pontszerzésre.


SZAVAZÁS

Ön szerint hányadik helyen zárja a szezont a Diósgyőr?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A DVTK FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI

DVTK–Kazincbarcika 1–0

Diósgyőr, 2012. január 21.

G: Bacsa

DVTK–MFK Rimavská Sobota (szlovák II.) 3–0

Diósgyőr, 2012. január 27.

G: Tisza T. (3)

DVTKMezőkövesd 3–2

Mezőkövesd, 2012. január 28.

G: Dobos, Vadász, Bogáti

DVTK–MTK 1–2

Budafok, 2012. január 31.

G: Luque (11-esből)

DVTK–Mezőkövesd 1–0

Diósgyőr, 2012. február 1.

G: Arze

DVTK–Balmazújváros 5–2

Diósgyőr, 2012. február 3.

G: Seydi, Arze, Bacsa, Menougong, Vadász

DVTK–Cracovia Kraków (lengyel) 1–1

Belek, 2012. február 8.

G: Gallardo

DVTK–FK Skendija (macedón) 1–0

Belek, 2012. február 9.

G: Bogáti

DVTK–FK Vojvodina (szerbiai) 0–2

Belek, 2012. február 11.

DVTK–Botev Plovdiv (bolgár II.) 3–2

Belek, 2012. február 12.

G: Arze (2), Seydi

DVTK–Kamaz (orosz II.) 2–2

Belek, 2012. február 15.

G: Seydi, Luque (11-esből)

DVTK–Concordia Chiajna (román) 4–4

Belek, 2012. február 16.

G: Seydi (2), Lippai, Fernando

LIGAKUPA, NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS

DVTK–Videoton 0–2

Diósgyőr, 2012. február 22.

DVTKPutnok 4–0

Abaújszántó, 2012. február 25.

G: Fernando, Arze, Seydi, Bogáti

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DIÓSGYŐRI VTK-NÁL
Érkezett:Fernando Miguel Fernández (spanyol, klub nélküli, legutóbb Málaga CF – Spanyolország),Bernardo Frizoni (brazil, legutóbb FK Bodva Moldava – Szlovákia),Youssef Sekour (marokkói, klub nélküli, legutóbb Lilleström – Norvégia), Vági András (FC Aarau – Svájc)

Távozik/szabadon igazolható:Enrique Carreno (spanyol, Real Zaragoza B – Spanyolország), Halgas Tibor (Kazincbarcika – kölcsönbe),Illés Richárd (Kazincbarcika – kölcsönbe), George Menougong (kameruni, ?), Pál Szabolcs (Siófok – kölcsönbe), Szabó Péter (Kazincbarcika – kölcsönbe)

Akivel tárgyalnak:
NB I, 18. FORDULÓ
JÁTÉKVEZETŐK
Vasas–Bp. Honvéd péntek, 18.00 (Tv: SportM) Takács János
Zalaegerszegi TE–Pécsi MFC szombat, 15.00 Németh Ádám
Videoton–Kaposvár szombat, 15.00 (Tv: Sport1) Berger József
Újpest–Siófok szombat, 16.00 Böcskei Balázs
Lombard Pápa–Paks szombat, 17.00 Becséri Dániel
FTC–DVSC-Teva szombat, 17.30 (Tv: Sport1) Bognár Tamás
Kecskeméti TE–DVTK vasárnap, 16.00 (Tv: m1) Kassai Viktor
Haladás–Győri ETO vasárnap, 18.00 (Tv: Sport2)Andó-Szabó Sándor
xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,nbi,2011/17,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik