Nemzetisport.hu 2012.01.27 15:52 Frissítve: 2015.01.19 01:43

Felkészülés: háromgólos DVTK-siker, Tisza ellenállhatatlan volt

A labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a szlovákiai MFK Rimavská Sobotát. A diósgyőriek mindhárom gólját Tisza Tibor szerezte, ráadásul minden találat a második játékrészben esett.

 

A szlovák másodosztályban szereplő MFK Rimavská Sobota elleni felkészülési találkozón a DVTK-nál mindhárom próbajátékos szerepet kapott.

„Futballistáink többsége kilencvenperces terhelést kap, már csak azért is, mert a keret másik fele szombaton Mezőkövesden lép pályára. A kispadra három-négy játékos ül le, ezért sem tudok teljes sort cserélni. Kérem a szurkolókat, ne vonjanak le messzemenő következtetést a tavaszi kezdőcsapatot illetően a mai és a holnapi mérkőzés kezdő tizenegyeiből" – nyilatkozta Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője a rimaszombatiak elleni meccs előtt.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DVTK–MFK RIMAVSKÁ SOBOTA (szlovákiai) 3–0 (0–0)

DVTK: Farkas (Rados – a szünetben) – Vági, Gal, Rakovic, Frizoni – Gallardo, Sekour, Abdouraman, Luque – Tisza, Bacsa. Vezetőedző: Benczés Miklós

G: Tisza (58., 74., 88.)

 

2018.12.02 00:03:29

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A Kaposvár fölényesen nyert Soroksáron • Négyet vágott a Dorog • Kiesési helyosztót nyert a Budafok.

2018.11.22 23:11:37

Labdarúgó NB II N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Újoncként lettünk hatodikok, nagy siker volt ez, hírlett, távolabbról is jöttek „igazi” focihangulatot átélni, s Zalaegerszeg az első (meg a második?) évben amolyan labdarúgó-fellegvárnak (reménységnek?) számított.