Felkészülés: délután is nyert a Pécs, a lett próbázóról ma döntenek

Vágólapra másolva!
2012.02.11. 16:35
Címkék
Második szombati felkészülési mérkőzését is megnyerte a PMFC: a labdarúgó NB I hatodik helyén álló pécsiek délután a harmadosztályú Bátaszék ellen győztek 3–0-ra – tudósít a pécsiek hivatalos honlapja.

A délelőtt a szintén harmadik ligás Pécsváradot legyőző pécsiek soraiban Gyánó Szabolcs, Demjén Gábor és Frőhlich Roland volt eredményes a Bátaszék ellen. A mérkőzésen pályára lépett a 25 éves lett válogatott játékos, Artis Lazdins is.

„Mindkét mérkőzésen a hideg és az időjárás volt a legnagyobb ellenfél, de azért jól szolgálta a ma délutáni program a felkészülésünket – idézi Mészáros Ferenc vezetőedzőt a pmfc.hu. – A Pécsvárad és a Bátaszék is motiváltan játszott, nekünk pedig megvolt a mérkőzésterhelés. Ami pedig Lazdinst, a lett próbajátékost illeti, a szakmai stáb ma dönti el, hogy velünk tart-e a jövő heti horvátországi edzőtáborba."

Az NB I-es csapatok szombati felkészülési meccseiről itt olvashat összefoglalót!

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PÉCSI MFC–BÁTASZÉK 3–0
PÉCS: Holczer – Nagy J., Lantos, Todorovics, Jukics – Ato, Lazdins, Frőhlich, Demjén – Gyánó, Harsányi. Csereként beállt: Strublics, Károly, Városi. Vezetőedző: Mészáros Ferenc
Gólszerző: Gyánó, Demjén, Frőhlich

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik