HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2012.01.21 13:25 Frissítve: 2015.03.10 02:19

Felkészülés: Mészáros szerint nem az eredmény számít, de a PMFC 5-0-ra nyert

A Pécsi MFC élvonalbeli labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 5–0-ra győzött a másodosztályú Baja ellen.

HIRDETÉS

 

Mészáros Ferenc, a Pécsi MFC vezetőedzője a Baja elleni edzőmeccs után arról beszélt a pmfc.hu-nak, hogy a felkészülési mérkőzéseken nem az eredmény a fontos, ennek ellenére csapata azért győzött, méghozzá 5–0-ra.

Talán a jó ősznek, talán a tél eddigi legnagyobb magyar igazolásának, Solomon Okoronkwónak köszönhetően – no meg a barátságos időjárás is segítette a drukkereket – mintegy kétszázan álltak a műfüves edzőpálya mellett.

Azt, hogy többen tényleg az új igazolás miatt érkeztek jól jelzi, hogy a szünetben, lecserélése után néhányan inkább a szombati ebéd mellett döntöttek. Okoronkwo egyébként nem mozgott rosszul, az első pécsi gólt hozó akció az ő átadásával indult, többször is jó labdákkal látta el társait, és kis túlzással egymaga cselezett annyit, mint az egész csapat. Akadt egy viszonylag komoly gólhelyzete is, ekkor azonban kissé túlcselezte magát, ennek ellenére nyíltszíni tapsot kapott a drukkerektől. Okoronkwo mellett egy másik új arcot is láthattak a szurkolók a pécsiek között, Vladimir Markovic bosnyák, az albán listavezetőnél játszik, és balhátvédként szemlélhette meg Mészáros Ferenc vezetőedző, sorsáról még nincs döntés.

Az biztos, hogy a pécsiek egyik legpechesebb játékosa Andrej Causic, hiszen alighogy beverekedte magát ősszel a csapatba, egy betegség szövődményei miatt kellett kihagynia szinte a komplett szezont, most pedig az első félidő hajrájában fejelt össze Domonyi Rolanddal, és egy öltéssel kellett a kórházban összevarrni a fejét. A pécsiek egyébként a második félidőben már könnyed játékkal kerekedtek másodosztályú ellenfelük fölé. Mészáros Ferenc a hozzáállást, az akaratot dicsérte játékosaiban a találkozót követően.

Napi összefoglaló cikk itt! 

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
PMFC–BAJA 5–0
PMFC, 1. félidő: Strublics – Simonfalvi, Causic (Fodor F.), Todorovics  Markovic –Scsepanovics – Pintér, Okoronkwo, Nagy O. (Ato) – Fröhlich Gyánó
PMFC, 2. félidő: Dibusz – Nagy J., Fodor, Goia, Marovics – Zeljkovic, Kvekveskiri, Pákolicz, Regedei – Andorka, Demjén (Ato)
BAJA: Csoknyai (Herbert) – Szauter, Burucz, Forgács, Kőbányai – Szabó N. (Szávoly), Bakos, Domonyi (Lógó), Szőllösi F. (Csovics), Balázs R. (Balázs D.) – Kormos.
G: Gyánó, Andorka, Regedei, Demjén, Ato
HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.15 23:25:59

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2018.12.15 12:18:17

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS

A hajrában egyenlített a Honvédnak kölcsönadott Tischler, a dobogón így a Debrecen telel.

2018.12.15 12:10:44

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

Hősből antihős: a hazaiak kapusa büntetőt védett, majd óriásit potyázott.

2018.12.15 12:14:52

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Egyre nagyobb gödörben és egyre nagyobb bajban a Haladás, amely büntetőből sem tudott betalálni.

2018.12.15 11:55:09

Labdarúgó NB I BODNÁR TIBOR

A szabolcsi együttes ismét egy góllal bizonyult jobbnak fővárosi riválisánál.

HIRDETÉS

HIRDETÉS
HIRDETÉS