Nemzetisport.hu 2012.01.25 17:23 Frissítve: 2015.02.08 01:06

Felkészülés: iksz lett a Pécs-Hali, Kulcsár és Nagy Dániel bemutatkozott

Felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott egymással a Haladás és a Pécsi MFC futballcsapata. A két NB I-es gárda mérkőzésén mindkét gól az első félidőben esett, Ugrai Roland, illetve Regedei Csaba talált a hálóba.

 

 

Siófokon találkozott a Haladás a Péccsel, ám a két élvonalbeli klub nem bírt egymással. Az 1–1-re végződő mérkőzés kétszer ötvenöt percig tartott, a vezetőedzők sort cseréltek a szünetben. A Haladás az első játékrészben szerezte meg a vezetést: bal oldali akció után Ugrai Roland lépett a labdáért a balösszekötő helyén, majd felnézett, és a tizenhatosról jobbal a bal alsó sarokba lőtt – tudósít a haladasfc.nyugat.hu.

A pécsiek részéről Regedei Csaba volt eredményes – még szintén az első játékrészben, így a szünet előtt kialakult az 1–1-es végeredmény.

Pécsi oldalon a kezdő tizenegyben kapott helyet a bosnyák első osztályból kedden érkezett két futballista, a 27 éves Dzemal Sadikovic, aki korábban az FK Slavija Sarajevo együttesében szerepelt balhátvéd és balközéppályás poszton, illetve a 25 éves középpályás, Mirza Rizvanovic is, aki az FK Olimpic Sarajevo csapatában játszott korábban.

A Haladásban Artner Tamás először vethette be a héten szerződtetett két új játékosát, Kulcsár Kornélt és Nagy Dánielt.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
HALADÁS–PÉCSI MFC 1–1 (1–1)
Siófok-Balatonkiliti, műfüves edzőpálya. Vezette: Horváth András

PMFC, 1. félidő: Dibusz Nagy J., Lantos, Todorovics, Urbanek Scsepanovics, Rizmanovic, Regedei, Sadikovic Harsányi, Andorka. 2. félidő: Holczer Regedei (Nagy J.), Causic, Goia, Markovics – Zeljkovic, Scsepanovics, Nagy O., Sadikovic (Demjén)  Gyánó, Harsányi (Okoronkwo)

HALADÁS, 1. félidő: Gőcze – Schimmer, Guzmics, Tóth P., Sipos N. – Nagy G., Rajos, Halmosi, Nagy D. – Vujovics, Ugrai. 2. félidő: Rózsa – Sluka, Jagodics, Devecseri, Farkas M. – Horváth A., Iszlai, Szakály D., Skriba – Oross, Kulcsár K.

Gólszerző: Ugrai, ill. Regedei

 

2019.04.24 23:48:04

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

2019.04.24 14:39:11

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Sokáig kiegyenlített volt a párharc, de a Honvéd végül biztosan nyert idegenben is.

2019.04.23 19:40:46

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

„Sokan ebből a klubból élnek, én ezért a klubért halok. Én még akkor is itt leszek, amikor jó néhányan már nem.”

2019.04.23 22:11:19

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A magyar élvonal meccseinek nézőszáma finom emelkedést mutat