A DVTK korai góllal legyőzte a macedón bajnokot

Vágólapra másolva!
2012.02.09. 17:25
null
A DVTK Bogáti (jobbra) góljával nyert (Fotó: Imre Mátyás)
Címkék
A Diósgyőr győzelemmel folytatta a felkészülést Törökországban: a lengyel Cracovia elleni tegnapi iksz után a keret másik feléből összeállított csapat a macedón bajnoki címvédő FK Skendiját győzte le 1–0-ra. A Kecskemét a horvát másodosztályú NK Pomorac ellen nyert 2–0-ra, míg az MTK 3–3-as döntetlent játszott az orosz második ligás Habarovszkkal.

DVTK–FK SKENDIJA

A labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőr 1–0-ra győzött a macedón bajnoki címvédő FK Skendija ellen a törökországi Belekben vívott felkészülési mérkőzésen.

A magyar csapat – amelyben ma azok a futballisták kaptak szerepet, akik nem léptek pályára tegnap a lengyel Cracovia elleni, 1–1-es döntetlennel végződő találkozón – jól kezdte az összecsapást, már a hetedik percben megszerezte a vezetést, amikor L'lmam Seydi passza után Bogáti Péter volt eredményes.

A folytatásban nem született több gól az esős időben játszott meccsen, így a Diósgyőr a tegnapi döntetlen után második felkészülési mérkőzését már megnyerte a törökországi edzőtáborban. A miskolciak szombaton a szerb Vojvodinával csapnak össze – várhatóan akkor a keret másik felének tagjai lépnek pályára.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
DIÓSGYŐRI VTK–FK SKENDIJA (macedón) 1–0 (1–0)
Belek
DVTK: Farkas B. – Vadász, Budovinszky (Demkó, 62.), Nagy T., Frizoni – Lippai, Takács P. – Dobos, Arze, Bogáti – Seydi (Bacsa, a szünetben)
Gólszerző: Bogáti (7.)
Forrás: dvtk.eu

 

NK POMORAC–KECSKEMÉTI TE

A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét 2–0-ra győzött a horvát másodosztályban a feljutásért küzdő NK Pomorac elleni felkészülési mérkőzésen.

A kecskemétiek Bori Gábor és Christian Ebala találatával nyerték meg az összecsapást.

A KTE az eredeti tervek szerint a bosnyák élvonalbeli Zrinjski Mostarral küzdöttek volna meg ma délután az Istra Winter Cup nemzetközi felkészülési torna keretében.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
NK POMORAC–KECSKEMÉTI TE 0–2
Novigrad
KTE: Borszéki – Koszó, Csizmadia, Gyagya, Forró – Szavics, Ebala – Bori, Litsingi, Tölgyesi – Lencse. Csereként pályára lépett: Alempijevics, Tököli, Csukics.
Gólszerző: Bori, Ebala
Forrás: kecskemetite.hu


MTK–HABAROVSZK

A magyar csapat a klub honlapja szerint Groppioni – Wolfe, Szekeres, Kálnoki, Vadnai – Vukmir, Ladányi, Kanta J. – Molnár, Tischler, Könyves összeállításban kezdte a beleki találkozót, amelynek már az első percében vezetést szerzett a Habarovszk.

Az MTK Kanta tizenegyesével és Tischler Patrik szabadrúgásával fordított, majd Rafa Wolfe góljával már 3–1-re vezetett. Az oroszok még az első félidőben szépítettek, majd a második játékrészt 1–0-ra megnyerték.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
MTK–SZKA Energija Habarovszk 3–3 (3–2)
MTK: Groppioni – Wolfe, Szekeres, Kálnoki (Kelemen), Vadnai (Hajdú) – Vukmir (Gál), Ladányi, Kanta J. (Vass) – Molnár (Frank), Tischler (Zsidai), Könyves (Macura)
Az MTK gólszerzői: Kanta J. (11-esből), Tischler, Wolfe
Forrás: mtkhungaria.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik