Virth Balázs: Ritkán találkozik az ember olyan talentummal, mint Milák Kristóf

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.12. 19:38
null
Virth Balázs több kérdésére is választ kapott Milák Kristóffal kapcsolatban az úszó országos bajnokságon, amelyen több tanítványa is olimpiai A-szintet úszott.

„Először is, arra kaptam választ Milák Kristóffal kapcsolatban, hogy végigúszta a hat számot, és ennek nagyon örülök, mert ez olyan versenyterhelés, amire ebben a szakaszban szüksége volt. Örülök, hogy kibírta mind a hat számot. A másik az, amire számítottam:  a rövidebb versenyszámokban jól fog szerepelni, a kétszázas távokon viszont az állóképességét olyan szintre kell hozni, amilyenen az tavaly volt” – mondta Virth Balázs az NSO Tv-nek. 

Videónkban arról is beszél, hogy ritkán látni olyan talentumot, mint a 200 pillangón olimpiai bajnok úszó, és a többieknek nem javasolja, hogy ennyit hagyjanak ki, ha jól akarnak úszni. Jó úszóból pedig több is akad az edző csoportjában, hiszen Kapás Boglárka 200 pillangón, Zombori Gábor 200 vegyesen olimpiai A-szintet ért el, míg Telegdy Ádám megjavította az idejét 200 háton. Mellettük Márton Richárd teljesítményét is értékelte. 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik