Tenisz: Ha én játszom az egyest, minden percét ki fogom élvezni – Piros Zsombor

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.11.23. 09:43
Élete legjobb formájában érzi magát, így áll a kihívás elé: Piros Zsombor nagyon készül arra, hogy Fucsovics Márton mellett ő játszik egyes meccseket a Davis-kupa világdöntőjében. Mint mondja, ha rá esik Köves Gábor választása, akkor harapni fog a pályán. 2018-ban már bizonyította Jirí Vesely legyőzésekor, nem ijed meg a nagyvadaktól. 

„A Vesely elleni győzelmem nagyon sokszor eszembe jut, s mindig kiráz tőle a hideg, amikor valaki felhozza. Életem legnagyobb meccse volt, majdnem sírtam utána örömömben. Fejben három év alatt érettebb lettem, a játékintelligenciám is fejlődött, a küzdeni akarás, az oroszlán azóta is ugyanúgy megvan bennem. Ha én játszom az egyest, ki fogom élvezni minden percét a világelitbe tartozó játékosok ellen” – mondta az NSO Tv-nek az ATP-világranglista 282. helyén álló teniszező.

Videónkban beszél arról is, hogy a betegsége után miképpen került élete formájába, s miért nem gondolja jó ötletnek, hogy ő játsszon párost Fucsovics Mártonnal.

A magyar Davis-kupa-csapatszombaton az ausztrálokkal, vasárnap a horvátokkal játszik Torinóban,majd a csoportelső mérkőzhet meg az E-csoport győztesével a negyeddöntőbe jutásért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik