Liu fivérek: Visszafizetünk minden költséget; A labdarúgó-világbajnokság teljes menetrendje

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.11.16. 23:16
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

• Először szólaltak meg a Liu fiúk, amióta bejelentették országváltásukat. Pjongcsang és Peking magyar hősei változatlanul nem beszélnek konkrét országról, ugyanakkor távozásuk okaként a bizonytalanságot és edzői stábjuk szétesését nevezték meg, miközben azt is jelezték, hogy visszafizetik azokat a költségeket, amelyekről a szövetség beszél. Kovács Erika exkluzív interjúja.
• Először szólaltak meg a Liu fiúk, amióta bejelentették országváltásukat.
Pjongcsang és Peking magyar hősei változatlanul nem beszélnek konkrét országról, ugyanakkor távozásuk okaként a bizonytalanságot és edzői stábjuk szétesését nevezték meg, miközben azt is jelezték, hogy visszafizetik azokat a költségeket, amelyekről a szövetség beszél. Kovács Erika exkluzív interjúja.

• Ki lesz a csapatkapitány? Rossi már tudja... A minden várakozást felülmúló 2022-es esztendő végéhez közeledve Luxembourgban játszik a nemzeti tizenegy, és először próbálhatja megoldani élesben Szalai Ádám pótlását. Borsos László kétoldalas helyszíni jelentése a nagyhercegségből.

• Egerszegi Krisztina nagykövetként dolgozik. Mégpedig az Úszó Nemzet Program nagyköveteként, és hittel vallja, hogy márpedig ő csak ahhoz adja a nevét, amelyet elszántan végig is csinál. Kovács Erika interjúja.

+ a vasárnap rajtoló katari labdarúgó-világbajnokság falra függeszthető részletes menetrendje két oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik