Panathinaikosz - Tottenham 1-1

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2012.10.05. 15:10
Második csoportmeccsünket is ikszre veszítettük el. Lemaradtam az egészről, de az összefoglalókból és a BBC leiratából az jön le, hogy a Lazio...

Második csoportmeccsünket is ikszre veszítettük el. Lemaradtam az egészről, de az összefoglalókból és a BBC leiratából az jön le, hogy a Lazio meccshez hasonlóan domináltuk a játékot. Dawson gólján kívül az első félidőben Lennon, Bale és Defoe is betalálhatott volna egy kis szerencsével, vagy pontosabb célzással, míg a házigazdáknak egészen a 77. percig nem volt kapura tartó lövése. Mindezt ésa Pana aktuális formáját figyelembe véve szép kis csalódás ez az iksz. Viszont a csoportból való továbbjutás továbbra is több mint valószínű. Kétszer játszunk a Mariborral, akik mindenjel szerint erősebbek a görögöknél, ésa Lazio is csak nagy nehezen tudta őket legyűrniRómában- de azért kényszerhelyzetben meg kell őket ütni. Ha nem tudjuk őket oda-vissza verni, akkor nem sok csapat ellen lenne esélyünk az egyenes kieséses szakaszban sem.Második csoportmeccsünket is ikszre veszítettük el. Lemaradtam az egészről, de az összefoglalókból és a BBC leiratából az jön le, hogy a Lazio meccshez hasonlóan domináltuk a játékot. Dawson gólján kívül az első félidőben Lennon, Bale és Defoe is betalálhatott volna egy kis szerencsével, vagy pontosabb célzással, míg a házigazdáknak egészen a 77. percig nem volt kapura tartó lövése. Mindezt ésa Pana aktuális formáját figyelembe véve szép kis csalódás ez az iksz. Viszont a csoportból való továbbjutás továbbra is több mint valószínű. Kétszer játszunk a Mariborral, akik mindenjel szerint erősebbek a görögöknél, ésa Lazio is csak nagy nehezen tudta őket legyűrniRómában- de azért kényszerhelyzetben meg kell őket ütni. Ha nem tudjuk őket oda-vissza verni, akkor nem sok csapat ellen lenne esélyünk az egyenes kieséses szakaszban sem.

DAWSON

Ő volt a főszereplő - szerzett egy nagyon szép fejesgólt, de aztán a vége előtt tizenhárom perccel egy öngóllal egyenértékű figyelmetlenség, ütemtévesztés, beragadás kombóval visszahozta a meccsbe az athéniakat. Nem tudom, hogy a kilencven perc alatt mennyire volt magabiztos, vagy, hogy egyáltalán volt-e dolga - deamit a bekapotta gólnál látunk tőle azminden megtekintés után egyre fájdalmasabban fest... Bízom benne, hogy pillanatnyi kisiklás volt. No, meg Caulker sem volt a helyzet magaslatán, Szeitaridisz passza nagyon csúnyán kettévágta a védelmünk közepét.

A gólunk egyébként figyelemreméltó abból a szempontból, hogy szabadrúgás útján esett. A felhúzódó Vertonghent állították meg törvénytelen eszközökkel, az ítéletvégrehajtó pedig Huddlestone volt, aki tökéletes ívben éstökéletes erővel küldte a tökéletes helyre a labdát, amit aztánDawson minimális kontakttal segített a hosszú felsőbe.

CSOPORT

A Lazio nagy lépést tett a csoportgyőzelem felé az eddigi eredményeivel. Alighanem győznünk kellene Rómában ahhoz, hogy elébük kerüljünk. A második hely megszerzéséhez viszont elég lesz a Maribornál jobbnak bizonyulnunk. A szlovének lelépték otthon a Panát, de a Vidi is lemosta a Sportingot, szóval ne ítéljünk egy kiugró eredmény alapján. Jelenleg azt tartom legvalószínűbbnek, hogy második helyen megyünk tovább. Pánikolni a mutatott játék és az eredmény miatt sem érdemes - pici szerencsével nyerhettünk volna megint, és egy alig játékban lévő védőnk egyéni hibája kellett ahhoz, hogy visszajöjjön az ellenfél a meccsbe. Lehet, hogy nem hajtották ki magukat teljesen a srácok, de ez érthető is - okosan kell gazdálkodniuk az erejükkel, mert AVB nem fogja Harry módra osztogatni a szabadnapokat a nem bajnoki meccsek idejére. Meg kell tanulni nem teljes erőbedobással is magabiztosan megnyerni az ilyen meccseket. Nagyon jó gyakorlás ehhez az EL csoportköre, de nem szabad, hogy emiatt veszélybe kerüljön a továbbjutásunk.

Vasárnap a Villa érkezik látogatóba, akinek a menedzsere tavaly elvitte mind a három pontot a Norwich élén. Van miért visszavágni.

COYS!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik