Real Madrid: újabb játékos vetette fel a távozást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.02. 12:05
null
Mateo Kovacic több játéklehetőségre vágyik (Fotó: AFP)
Több játéklehetőségre vágyik a Real Madridban futballozó Mateo Kovacic, aki a nyáron elhagyhatja a királyi gárdát.

 

Sorozatban harmadszor ült fel Európa trónjára a Real Madrid, a fővárosiaknál viszont mégsem erről szólnak mostanában a hírek, hanem a közeljövőbeli változásokról: Zinédine Zidane két és fél év után lemondott vezetőedzői pozíciójáról, míg Cristiano Ronaldo és Gareth Bale a kijevi finálé után utaltak arra, hogy távozhatnak a klubtól.

A sorba beállt Mateo Kovacic is, a horvát középpályás elégedetlen a neki jutó játékpercek mennyiségével, s a jövőben mindenképp többet szeretne pályán lenni – még ha ehhez váltania is kell.

„Hiszem, hogy többet fogok játszani, akár a Realnál, akár bárhol másutt. Eljött az ideje, hogy több lehetőséget kapjak. Az ajánlatok? Szerződésem van a Madriddal, így nem kívánom kommentálni a más klubokkal kapcsolatos híreket” – mondta a 2015-ben az Intertől megszerzett Kovacic, aki Zidane távozásáról is elmondta a véleményét.

„Mindannyiunkat meglepett a lemondása, nem számítottunk rá, de az ő döntése volt. Játékosként is úriemberként távozott, és most edzőként is. Talán az öltözőben tudott róla valaki, én azonban nem, engem sokkolt. Minden jót kívánok neki a jövőre nézve, meglátjuk, hogy mással is el tudja-e érni ugyanezt.”

Kovacic a mögöttünk hagyott szezonban 36 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, s átlagosan 51 percet töltött a pályán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik