Milan: Giroud koronavírusos lett, karanténba vonult

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.09.02. 15:58
null
Olivier Giroud karanténba vonult (Fotó: AFP)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan hivatalos oldalán jelentette be, hogy a nyáron szerződtetett Olivier Giroud pozitív koronavírustesztet produkált, így karanténba kellett vonulnia.

 

Olivier Giroud a Chelsea-t elhagyva szerződött a Milanba, és nagyszerű formában kezdte meg Serie A-s szereplését: két mérkőzés alatt két gólt jegyzett, azonban csapata közleménye szerint most kényszerpihenőre megy, mivel pozitív koronavírustesztet adott.

Nemcsak az eredményes francia csatár, hanem a sérüléssel bajlódó veterán klasszis, Zlatan Ibrahimovic hiánya miatt is fájhat tehát a milánóiak vezetőedzőjének, Stefano Piolinak a feje.

A Milan hangsúlyozza közleményében, hogy a 34 éves Giroud a Cagliari elleni olasz bajnokin találkozott utoljára a csapattársaival, így nem kell attól tartani, hogy megfertőzte őket.

A játékos egyébként részt vett a részben magyar rendezésű Európa-bajnokságon, sőt a mieink elleni csoportmérkőzésen is pályára lépett, ám Didier Deschamps vezetőedző nem hívta be a francia válogatott szeptemberi vb-selejtezőire (ebben az is közrejátszhatott, hogy nyáron összeveszett a csapat sztárjával, Kylian Mbappéval).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik