Juve: Khedira heteket hagy ki, már a helyettesét keresik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.02. 10:58
Mint megírtuk, Sami Khedira, a Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgója a csapat szombati, Olympique Marseille elleni felkészülési mérkőzésén megsérült, és a legfrissebb hírek szerint legalább négy-hat hetet kell kihagynia.

A 28 esztendős Sami Khedira futás közben kapott a combjához, le is kellett vinni a pályáról, az elvégzett orvosi vizsgálatok után pedig kiderült, hogy combizomhúzódást szenvedett, ami miatt négy-hat hétig harcképtelen lesz.

A Juventus vezetősége nem is tétlenkedett sokáig, és már lázasan keresi, kivel pótolhatná a középpályást. Olasz lapértesülések szerint Axel Witsel, a Zenit belga középpályása és Fredy Guarín, a rivális Internazionale kolumbiai válogatott labdarúgója a „zebrák" két jelöltje.

Witsel árát a Zenit 35 millió euróban szabta meg, és a Milan is szeretné megszerezni, Guarín olcsóbb megoldás lenne, az ő értéke a transfermarkt.de piaci hírportál szerint 11 millió euró körül mozog, viszont jó kérdés, hogy az Inter eladná-e egyik legnagyobb vetélytársának a játékost.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik