Inter: Alexis Sánchez hónapokra kidőlt a sorból a válogatottnál

Vágólapra másolva!
2019.10.14. 17:20
null
A bokájával vannak gondok (Fotó: AFP)
Súlyosnak nevezhető sérülést szenvedett szombaton este a Kolumbia elleni felkészülési mérkőzésen a chilei válogatott támadója, Alexis Sánchez. A gól nélkül zárult találkozó végén szenvedett bokasérülést a 30 éves támadó, és Reinaldo Rueda szövetségi kapitány szerint könnyen lehet, hogy műtét vár rá.

A szombaton este Alicantéban lejátszott Chile–Kolumbia felkészülési mérkőzés utolsó perceiben szenvedett bokasérülést Alexis Sánchez, és emiatt 2-3 hónap kihagyás is várhat ár.

„Az sem lehetetlen, hogy műtétre kerül majd sor, de ezt a klubja, az Inter dönti majd el. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, mert kezdett remek formába lendülni, gólokat lőni” – idézi Rueda kapitány egy sajtótájékoztatón elhangzott nyilatkozatát a football-italia.net.

A portál szerint Sáncheznek a bokaszalagjával akadtak gondok – legalábbis az első gyors diagnózis szerint. A chilei támadót a hét elején Milánóban az Internél vetik alá tüzetesebb vizsgálatoknak, amelyek után kiderül, hogy szükség lesz-e műtétre, s hogy pontosan mennyi időt kell kihagynia a csatárnak – egyelőre az látszik a valószínűnek, hogy idén már nem léphet pályára..

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik