Találatok a Zubai Szabolcs címkére

Találatok száma: 160

Első osztályú munka, élvonalbeli álom – közönségkedvencek építik a szegedi női kézilabdát

2022-02-28 11:25:32

„Egyesületünket 1989-ben alapították, a 2000-es évek óta stabil tagja az NB I B-s női kézilabda-bajnokságnak. Bár idén is a második vonalban szerepelünk, hosszú távú terveinkben nem titkoltan az első osztályban gondolkodunk” – így mutatja be magát a PC Trade Szegedi NKE csapata. Akit viszont nem kell bemutatni, az a korábban a Pick-Szeged szurkolóit boldogító, de már jó ideje a szegedi női kézilabdázásért dolgozó Laluska Balázs, Vadkerti Attila és Zubai Szabolcs hármas. Beszélgetés „átállásról”, egyre szebb eredményekről és a munkáról, ami nem megy a barátság rovására.

Zubai Szabolcs Vadkerti Attila Szeged Laluska Balázs Képes Sport

Férfi kézi Eb: A portugálok ellen nem hibázhatunk – Sipos Adrián

2022-01-16 00:03:39

A hollandok elleni vereség után a magyar férfi kézilabda-válogatottnak mindenképpen nyernie kell Portugália ellen (kezdés: 18 óra, Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n) a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Az ellenfél nincs tökéletes formában, beállónk, Sipos Adrián szerint felkészültünk a hét a hat elleni játékára is.

portugál férfi kézilabda-válogatott magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság 2022 férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézilabda

Mikler Roland: Frusztrálja csak a fiatalokat, hogy egy öregember véd mögöttük!

2022-01-10 22:01:41

Majd’ két évtizede válogatottunk egyik legbiztosabb pontja a mieink csapatkapitánya, a Pick Szeged 37 éves kapusa, Mikler Roland, akinek a csütörtökön kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokság lesz immár a 13. világversenye.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Európa-bajnokság férfi kézilabda Eb férfi kézi Eb Zubai Szabolcs Nagy László

Kézilabda: útban felfelé – ilyen volt 2020 a férfiaknál

2021-01-04 10:16:56

A hazai bajnokság átvészelte a járványhelyzetet, a válogatott jövője biztató, a nehézségek ellenére a magyar férfi kézilabda nem zárt rossz évet. Ilyen volt 2020 a férfi kézilabdában – évértékelő.

Éles József magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda Zubai Szabolcs

Férfi kézilabda: Szegedről szerettem volna visszavonulni – Zubai Szabolcs

2020-05-20 12:55:13

Zubai Szabolcs úszónak készült, olimpikon akart lenni és Szegedről szeretett volna visszavonulni. Mint beszámoltunk róla, a 211-szeres válogatott beálló kislánya születése után, 36 évesen felhagy a játékkal.

kézilabda átigazolás férfi kézilabda Zubai Szabolcs

Kézilabda: Zubai Szabolcs a visszavonulás mellett döntött

2020-05-19 14:14:09

Befejezi pályafutását Zubai Szabolcs EHF-kupagyőztes kézilabdázó, aki tagja volt a 2012-es londoni olimpián negyedik magyar válogatottnak, 2018-ban pedig bajnoki aranyérmet nyert a Mol-Pick Szegeddel.

magyar férfi kézilabda-válogatott kézilabda átigazolás férfi kézilabda Zubai Szabolcs Orosháza kézilabda

Férfi kézi: így élte meg Zubai, hogy a pályán nem búcsúzhatott el a szegedi közönségtől

2018-05-12 20:57:19

Mint beszámoltunk róla, a Mol-Pick Szeged négygólos előnyt szerzett a férfi kézilabda NB I döntőjében a Telekom Veszprémmel szemben. A találkozón nem volt ott a Tisza-parti csapat keretében a szezon végén tíz év után távozó Zubai Szabolcs, aki így a pályán nem tudott elbúcsúzni a szegedi közönségtől. A pályafutását a nyártól Orosházán folytató 34 éves beálló a Szegedma Hírportálnak beszélt őszintén az érzéseiről.

férfi kézilabda férfi kézilabda NB I Zubai Szabolcs Pick Szeged

Férfi kézilabda: Zubai Szabolcs a másodosztályban folytatja

2018-05-11 14:25:29

Zubai Szabolcs és Lele Ákos nyártól az NB I B-s Orosháza színeiben folytatja a pályafutását – adta hírül hivatalos honlapján az élvonalból idén kieső férfi kézilabdaklub.

Pick Szeged Lele Ákos Orosháza kézilabda Zubai Szabolcs férfi kézilabda kézilabda átigazolás

Férfi kézi MK: Sokkal jobban fognak figyelni rám a veszprémiek – Bodó

2018-04-14 20:01:46

Sorozatban hetedszer is a Veszprém és a Szeged játssza a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjét. A debreceni négyes döntőben előbb a Szeged húsz góllal nyert a Csurgó ellen, majd az elődöntő másik mérkőzésén a címvédő Veszprém verte meg a Balatonfüredet. Az elődöntők után Bodó Richárddal, Zubai Szabolccsal és Lékai Mátéval beszélgettünk.

férfi kézilabda Magyar Kupa férfi kézilabda Zubai Szabolcs Telekom Veszprém Pick Szeged Lékai Máté

Kézi: Zubai halmozottan hátrányos fiatalokhoz látogat

2018-04-03 21:37:26

A Bajai Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Kollégium, Egységes Pedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon Zubai Szabolcsot látja vendégül csütörtökön. Az oktatási intézmény immár három éve tagja a Magyar Kézilabda-szövetség „Kézilabda az iskolában” című programjának – adta hírül a szövetség honlapja.

kézilabda jótékonyság Zubai Szabolcs

Zubai Szabolcs: Most vagyok a legnehezebb helyzetben

2017-11-16 21:28:43

Az eltört állkapocs és a hét hónapnyi szenvedés sem tántorította el a kézilabdától Zubai Szabolcsot, a Szeged kézilabdázóját, aki a parketten és a civil életben is beleáll a nehéz helyzetekbe. Az egyik gyerekkori célját már elérte, ám élete másik nagy álmának beteljesülése még várat magára. A Nemzeti Sport Sportkrém mellékletének interjúja.

interjú Zubai Szabolcs Sportkrém Pick Szeged

Kézi: Édesanyám utálja, én nagyon szeretem – Zubai a tetoválásairól

2017-11-14 21:35:36

A Mol Pick-Szeged beállójánál, Zubai Szabolcsnál jártunk, aki elmesélte a testét díszítő tetoválásainak történetét. Ha arra is kíváncsi, hogy a kiváló kézilabdázó hogyan viselkedik a pályán kívül, miért nem találta meg az igazit, vagy hogyan dolgozza fel, hogy kevés játéklehetőséget kap ebben a szezonban, akkor pénteken keresse az újságárusoknál a Nemzeti Sportot, illetve abban a Sportkrém című mellékletet.

kézilabda Zubai Szabolcs Pick Szeged

Férfi kézi: már nem Zubai a Szeged csapatkapitánya

2017-11-07 20:29:34

Zubai Szabolcs helyett a svéd Jonas Källman lett a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdázóinak csapatkapitánya.

férfi kézilabda Zubai Szabolcs Pick Szeged

Videoton: Juhász Roland még egy szezont futballozna

2017-11-06 13:54:51

Legalább még egy évig folytatná pályafutását Juhász Roland, a Videoton 95-szörös válogatott futballistája. A 34 éves védő hétfőn beszélt erről a Mol által támogatott csapatok sajtóeseményén, amelyen a székesfehérvári futballklub mellett a Bajnokok Ligája-győztes Szolnoki Dózsa-Közgép férfi vízilabda-, a Fehérvár AV19 jégkorong-, a Szolnoki Olaj KK kosárlabda-, valamint a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata képviseltette magát egy-egy játékossal.

Zubai Szabolcs Vojvoda Videoton Nagy Viktor NB I Kóger Dániel

Férfi kézi: Zubai elmondta, meddig folytatja klubszinten

2017-04-18 16:39:59

Bár Zubai Szabolcs a januári férfi kézilabda-világbajnokságot követően lemondta a válogatottságot, klubszinten még évekig folytatná a játékot, akár a legmagasabb szinten.

férfi kézilabda Zubai Szabolcs Pick Szeged Ljubomir Vranjes

Kép: ki nem találná, mit kapott Zubai a születésnapjára

2017-04-17 10:52:16

Zubai Szabolcs, a Mol-Pick Szeged kézilabdázója március 31-én ünnepelte a 33. születésnapját. A beállót a barátok a szombati Veszprém–Szeged kupadöntő után egy nappal köszöntötték fel, az alábbi képet pedig Mikler Roland, Zubai jó barátja, korábbi klubtársa töltötte fel a hivatalos Instagram-oldalára. Ez aztán a meglepetés!

Zubai Szabolcs Pick Szeged Mikler Roland

Férfi kézilabda: Kifújt a lufi – Fazekas Nándor

2017-02-15 13:06:37

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüred kapusa, Fazekas Nándor a DIGI Sport Reggeli Start című szerdai műsorának volt vendége, és beszélt a januári világbajnokság utáni állapotáról, a válogatottsággal kapcsolatos érzéseiről.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda NB I Zubai Szabolcs Iváncsik Gergő Fazekas Nándor Balatonfüred

Férfi kézi: Zubai nem lép többet pályára a válogatottban

2017-01-25 20:32:44

Zubai Szabolcs többet nem lép pályára a magyar kézilabda-válogatottban – írja hivatalos honlapján az M4 Sport.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda férfi kézi-vb Zubai Szabolcs visszavonulás

Férfi kézi-vb: Beszarian kezdtünk, ez katasztrófa – Zubai

2017-01-24 18:49:40

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 31–28-as vereséget szenvedett Norvégiától a világbajnokság negyeddöntőjében. A találkozót követően Zubai Szabolcs csalódottan nyilatkozott a Sport TV kamerája előtt.

magyar férfi kézilabda-válogatott férfi kézilabda vb Zubai Szabolcs Norvégia Magyarország