Találatok a Yakin Dogu címkére

Találatok száma: 7

Női kosár: megszűnik a Sopron Euroliga-elődöntős ellenfele

2018-05-30 10:13:58

Megszűnik a Yakin Dogu Üniversitesi, amely április végén elődöntőt vívott a házigazda Sopron Baskettel a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjében.

női kosár Euroliga női kosár Yakin Dogu Sopron Basket

Női kosár: Mégis mit keresünk mi itt? – kérdezte a Sopron edzője a győzelem előtt

2018-04-21 02:54:47

A női kosárlabda Euroliga soproni final fourjának elődöntőjében a Sopron Basket óriási meccsen 68–65-re megverte a török Yakin Dogu Üniversitesit, ezzel bejutott a sorozat vasárnapi döntőjébe. A mérkőzés után az NSO Tv stábja a csapatkapitánnyal, Fegyverneky Zsófiával és a meccs hősével, Jelena Milovanoviccsal is beszélgetett, illetve ott járt Roberto Íniguez sajtótájékoztatóján, aki érdekeset mondott a meccsnap előtti gondolatairól…

női kosárlabda Euroliga női kosárlabda kosárlabda Yakin Dogu Sopron Basket Roberto Íniguez

Női kosár Euroliga: elképesztő végjáték, döntőben a Sopron!

2018-04-20 20:56:06

Bár 19 pontos harmadik negyedbeli előnyét eltékozolta a hazai pályán játszó Sopron, a meccs utolsó kosarával, Jelena Milovanovics egy másodperccel a vége előtt bedobott triplájával 68–65-re legyőzte a török Yakin Dogu Üniversitesit a női kosárlabda Euroliga négyes döntőjének pénteki elődöntőjében, és ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, ahol az orosz Jekatyerinburg lesz az ellenfele.

női kosárlabda Euroliga női kosárlabda kosárlabda Yakin Dogu Sopron Basket

Kosárünnep Sopronban! Magyar csapat az Euroliga döntőjében!

2018-04-20 18:52:16

A női kosárlabda Euroliga soproni final fourjának elődöntőjében a Sopron Basket óriási meccsen 68–65-re megverte a török Yakin Dogu Üniversitesit, ezzel bejutott a sorozat vasárnapi döntőjébe.

női kosárlabda Euroliga női kosárlabda kosárlabda Yakin Dogu Sopron Basket

Női kosár Euroliga: tavaly még együtt, az idén egymás ellen küzdenek

2018-04-19 13:20:14

Az udvariassági körök lefutása mellett valódi barátkozásra és némi viccelődésre is adódott lehetőség a legrangosabb sorozat négyes döntőjét felvezető sajtóeseményen.

női kosárlabda Euroliga női kosárlabda kosárlabda Yakin Dogu Sopron Basket

Női kosár Euroliga: a törökök készülnek a soproni atmoszférára

2018-04-17 11:58:38

Hétfőn médianapot tartott a női kosárlabda Euroliga soproni négyes döntője előtt álló Yakin Dogu. A török klub elöljárói bizakodóak a Sopron Basket elleni elődöntőt illetően, és az is kiderült, milyen érdekes módon készült csapatuk a hétvégi eseményre – írta a wbasket.hu.

női kosárlabda Euroliga kosárlabda Yakin Dogu Sopron Basket