Találatok a World Sports Legends Award címkére

Találatok száma: 8

Videó: Szeretnénk, ha a MotoGP visszatérne Magyarországra – Capirossi

2019-12-11 01:25:35

Loris Capirossi karrierje meseszerűen indult, hiszen 1990-ben, mindjárt az első versenyévében világbajnok lett a Hondával a 125 köbcentis géposztályban. Ehhez kellett a hungaroringi győzelme is, amelyre a mai napig jól emlékszik. Erről is beszélt az NSO Tv-nek adott exkluzív interjújában, amelyben szóba került a MotoGP magyarországi visszatérésének lehetősége is.

World Sports Legends Award Valentino Rossi Talmácsi Gábor MotoGP Monaco Marc Márquez

F1: „Nem hittem, hogy valaha valaki ostromolhatja Michael Schumacher rekordjait”

2019-12-09 12:31:06

Élete javát az Egyesült Államokban töltötte, s hálás azért, amit Amerika adott neki, de olasznak vallja magát, s büszke arra, hogy példaképe, Alberto Ascari nyomdokaiba léphetett. Mario Andretti a Világ Sportlegendái-díj (WSLA) egyik idei díjazottja a monacói gálán adott interjút a Nemzeti Sportnak. 800x600 Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

World Sports Legends Award Michael Schumacher Mario Andretti Lewis Hamilton Indycar F1

WSLA: hihetetlen sztorit osztott meg Puskásról volt csapattársa

2019-12-09 14:03:16

A monacói gálán, ahol Puskás Ferencet a világ sportlegendái közé választották, a szintén díjazott Nasszer al-Attijah meghívta a 2022-es futball-vb-re az összes jelenlévőt.

World Sports Legends Award WSLA Világ Sportlegendái-díj Real Madrid Puskás Ferenc

„Puskás Ferenc, a nagyapám, kivételes ember volt. Itt van a szívemben”

2019-12-08 04:13:39

Szombat este rendezték Monte-Carlóban a Világ Sportlegendái-díjátadó gálát, amelyen ebben az évben a posztumusz kitüntetést Puskás Ferencnek ítélték oda. A néhai futballgéniusz képviseletében a trófeát dédunokája, Ane de Juan Damborena és Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója, kétszeres olimpiai bajnok vette át. A díj átadására a legendás 10-es egykori csapattársát, a Real Madridot képviselő, Amancio Amaro Varelát kérték fel. 

legenda World Sports Legends Award Világ Sportlegendái-díj Schmitt Pál Reka Damborena Puskas Real Madri

WSLA: Puskás Ferenc kapja a idei Posztumusz-díjat

2019-11-29 10:05:33

Az idén már negyedszer rendezik meg Monte-Carlóban a World Sports Legends Award díjátadó gálát, amelyet a szervezők „a sport Oscarjaként” említenek közleményükben, melyben bejelentik, hogy a szervezet idei Posztumusz-díját Puskás Ferencnek ítélték – számolt be róla a pfla.hu.

World Sports Legends Award WSLA Puskás Ferenc