Találatok a Vincent van der Voort címkére

Találatok száma: 17

Darts-vb: Anderson és Price is hatalmasat küzdött – várhatják a nyolcaddöntőt

2020-12-28 18:47:12

A maximális hét szettben nyert a kétszeres világbajnok Gary Anderson, valamint a harmadik kiemelt Gerwyn Price a londoni PDC-dartsvilágbajnokság harmadik fordulójának esti játéknapján, míg a délutáni programban Vincent van der Voort a hatodik helyen kiemelt Nathan Aspinallt búcsúztatta.

darts-vb darts Vincent van der Voort Mensur Suljovic Glen Durrant Gerwyn Price

Darts-vb: mutatjuk Van Gerwen és Van der Voort karácsonyát a buborékból

2020-12-25 19:58:47

Mint arról beszámoltunk,  a Londonban elrendelt teljes zárlat miatt több európai darts-játékos úgy érzi, csapdában rekedt, mert hiába nem kell játszania karácsony előtt, annak érdekében, hogy versenyben maradjon, az ünnepeket is Angliában kell töltenie. A világbajnokság egyik legnagyobb esélyese, Michael van Gerwen is Londonban kénytelen tölteni az ünnepeket, aki közös képet osztott meg holland „sorstársával", Vincent van der Voorttal.

koronavírus darts-vb darts Vincent van der Voort Michael van Gerwen

Darts-vb: Jeffrey de Zwaan és John Henderson is kiesett

2020-12-20 21:26:19

A londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság hatodik napján a 23. helyen kiemelt Jeffrey de Zwaan máris kiesett: a hollandot a világranglista 38. helyén álló angol Ryan Searle győzte le 3:0-ra.

darts-vb darts Vincent van der Voort Ryan Searle PDC Jonny Clayton

Darts: bealudt a kétszeres világbajnok, nem elődöntős

2020-07-24 21:39:35

A 27. darts World Matchplay negyeddöntőjében a belga Dimitri Van den Bergh 16–12-re legyőzte a 14. helyen kiemelt angol Adrian Lewist.

darts World Matchplay darts Vincent van der Voort Glen Durrant Dimitri Van den Bergh Adrian Lewis

Darts: Van Gerwen után Wright is búcsúzott a World Matchplayen

2020-07-22 21:55:00

Újabb meglepetés a világbajnokság utáni legrangosabb dartsverseny, a Milton Keynes-i World Matchplay második fordulójában: a világelső Michael van Gerwen után egy nappal a vb-címvédő Peter Wright is búcsúzott, aki a BDO háromszoros világbajnokától, Glen Durranttől kapott ki 11–8-ra.

darts World Matchplay darts Vincent van der Voort Peter Wright Glen Durrant Adrian Lewis

Darts-vb: Gary Anderson a második kiemelt továbbjutó

2019-12-16 23:10:55

Michael van Gerwen után a kiemelt játékosok közül másodikként Gary Anderson jutott tovább a második fordulóból a londoni PDC-dartsvilágbajnokságon, mivel a negyedik nap záró mérkőzésén három játszmában (3:0) legyőzte az északír Brendan Dolant.

darts-vb darts Vincent van der Voort Gary Anderson Bata-Bogdanov Daniella

Videó: Ria, Ria, Hungária! Az éjjel soha nem… – így mulat Van Gerwennel a magyar

2019-03-09 03:13:39

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok. A közönség pedig meg is mutatta Michael van Gerwennek, hogyan mulat a magyar. Nézze meg az NSO Tv videójában!

videó darts Végső János Vincent van der Voort Székely Pál Simon Whitlock

Darts: óriási hangulat, Van Gerwen nyerte az érdi gálát

2019-03-08 23:32:07

Már délután négykor kígyóztak a sorok az Érd Aréna előtt, holott a Budapest Darts Gála kezdését este hétre ígérték a szervezők: akkorra pedig, ahogy az várható volt a jegyeladások alapján, teljesen megtelt a csarnok.

darts Végső János Vincent van der Voort Székely Pál Simon Whitlock Michael van Gerwen

Darts-vb: Cross szettet sem vesztett, Lewis–Van Gerwen a 16 között

2018-12-23 19:15:55

A kilencedik kiemelt James Wade kétszettes hátrányból felállva 4:3-ra legyőzte honfitársát, Keegan Brownt a londoni PDC-dartsvilágbajnokság harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé. A háromszoros vb-elődöntős angolon kívül vasárnap délután továbbjutott Brendan Dolan és Chris Dobey, míg az esti programban Adrian Lewis és a címvédő Rob Cross is simán győzött.

darts-vb darts Vincent van der Voort Rob Cross James Wade Gary Anderson

Darts-vb: a szülinapos holland egy leget engedett a 13. kiemeltnek

2018-12-18 17:20:50

A 13. kiemelt Darren Webster egyetlen játékot nyerve búcsúzott a londoni PDC-dartsvilágbajnokság második fordulójában: az 50 éves angol versenyzőt a születésnapos holland óriás, a 198 centiméter magas Vincent van der Voort búcsúztatta 3:0-val. Az ötödikként rangsorolt Daryl Gurney magabiztos győzelemmel lépett tovább a legjobb 32 közé.

darts-vb darts Vincent van der Voort Robert Thornton Dimitri Van den Bergh Daryl Gurney

Darts-vb: Van Gerwen tarolt, Anderson is a 16 között

2017-12-22 16:09:35

A walesi Gerwyn Price, a holland Vincent van der Voort és a belga Dimitri Van den Bergh után az osztrák Mensur Suljovic, a kétszeres világbajnok Gary Anderson és a címvédő Michael van Gerwen is bejutott a londoni darts-vb harmadik fordulójába.

darts-vb darts Vincent van der Voort Paul Lim Michael van Gerwen Mensur Suljovic

Darts-vb: újabb két nagy név búcsúzott Londontól

2017-12-17 23:26:19

Tovább folytatódott a meglepetések sorozata a dartsvilágbajnokságon. Bár a vasárnap délelőtti programban nagyjából a papírforma szerint alakultak az eredmények, de este a 11. kiemelt James Wade búcsúzott, a 2014-ben ifjúsági világbajnoki címet szerzett Keegan Browntól kapott ki.

darts-vb darts Vincent van der Voort Keegan Brown James Wade Dave Chisnall

Darts-vb: hoppá! Az ifjú német holland kiemeltet búcsúztatott

2016-12-22 21:06:16

Csütörtökön rendezték a londoni dartsvilágbajnokság első fordulójának utolsó játéknapját, melynek legnagyobb meglepetését Vincent van der Voort kiesése szolgáltatta: a 20. kiemelt holland játékos 3:1-re kapott ki a 20 esztendős német Max Hopptól. A másik három meccsen érvényesült a papírforma, Jelle Klaasen, Dave Chisnall és Kim Huybrechts is továbbjutott.

darts-vb darts Vincent van der Voort Kim Huybrechts Jelle Klaasen Dave Chisnall

Darts-vb: Van Gerwen 13 perc alatt befejezte, a nagyapa vár rá

2015-12-27 18:37:33

A 2013-as junior-világbajnok Michael Smith, a 15. kiemelt holland Vincent van der Voort és Benito van de Pas is bejutott a Londonban zajló dartsvilágbajnokság harmadik fordulójába. Az esti programban az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveld, a hetedik kiemelt James Wade és a világelső Michael van Gerwen is nyert – utóbbi játékos nem akármilyen teljesítménnyel.

darts-vb darts Vincent van der Voort Michael Smith Kyle Anderson

Darts-vb: mindenki Van Gerwen ellen – legyőzhetetlen?

2015-12-16 11:00:47

Csütörtökön a londoni Alexandra Palace-ban elkezdődik a PDC-dartsvilágbajnokság. A verseny előtt összeállítottunk egy szubjektív listát a legjobb 16 játékosról, figyelembe véve idei formájukat, sorsolásukat és némiképp a múltjukat is. Mint minden ilyen lista, ez is egy vélemény, de talán azt senki sem vitatja, hogy a viadal legnagyobb esélyese a világranglista éllovasa, az idei hat premier versenyből ötöt megnyerő Michael van Gerwen.

darts-vb darts Vincent van der Voort Stephen Bunting Robert Thornton Raymond van Barneveld

Darts-vb: Taylor „kilencnyilasa” jelentette a fordulópontot

2015-01-02 22:04:28

A tizenhatszoros világbajnok Phil Taylor nagy csatában 5:3-ra megverte a 23. kiemelt holland Vincent van der Voortot a londoni Alexandra Palace-ban zajló darts-vb negyeddöntőjében. A „kilencnyilas” kiszállót dobó angol az elődöntőben Raymond van Barnevelddel találkozik.

darts-vb darts Vincent van der Voort Phil Taylor