Találatok a Turi Géza Dávid címkére

Találatok száma: 4

Feröer: „A munka mellett el tudok menni az edzésekre és a válogatott felkészülésre”

2022-07-25 11:04:42

A ZTE Fieszta keretében szombaton egyértelműen az olasz bajnok AC Milan vendégszereplése volt a fő attrakció, de sok zalaegerszegi szurkolónak a 2002-es bajnokcsapat köszöntése is megdobogtatta a szívét. Az „öregfiúk” között ott volt Turi Géza is, aki már jó ideje Feröeren él: jelenleg a Klaksvík kapusedzője, de 48 évesen harmadik számú kapusként olykor a kispadra is leül. Emellett dolgozik a Feröeri Labdarúgó-szövetségben is kapusedzőként. Két Európa-konferencialiga-selejtező között 15 év után látogatott el újra Zalaegerszegre, az NSO Tv beszélgetett is vele.

videó ZTE Vikingur Turi Géza Dávid Turi Géza NSO Tv

Feröer: a 48 éves Turi Géza és fia is pályára léphet szerdán az Ekl-ben

2022-07-18 08:11:52

Az egykoron a ZTE-vel a labdarúgó NB I-ben bajnoki címet nyerő Turi Géza 48 évesen a kispadon ült csapata, a feröeri Klaksvík Bajnokok Ligája-selejtezőjén a norvég Bodö/Glimt ellen, míg egy nappal később a fia, Turi Géza Dávid végig a pályán volt a szintén feröeri Víkingur Európa-konferencialiga-selejtezőjén, s örülhetett továbbjutásnak. A Víkingur a következő körben a Dunaszerdahellyel találkozik. Turi Géza az Origónak azt is elárulta, miért nem ment a fia Magyarországra futballozni.

Turi Géza Dávid Turi Géza Feröer Európa-konferencialiga Bajnoko kLigája

BL, Ekl: magyar szereplők a feröeri csapatok selejtezőin

2022-07-07 10:35:47

A Videoton és a ZTE korábbi kapusa, Turi Géza és fia, Turi Géza Dávid is érdekelt volt az európai kupasorozatok szerdai selejtezőin. Előbbi a feröeri bajnok KÍ Klaksvík kispadjáról nézte végig, ahogy a hazai pályán játszó Bodö/Glimt Victor Boniface mesterhármasával diadalmaskodik a Bajnokok Ligája-selejtező első mérkőzésén. Míg utóbbi középpályásként vette ki részét a feröeri bajnokságban jelenleg második Víkingur Göta 1–0-s, Europa FC ellen aratott sikeréből az Európa-konferencialiga selejtezőjében.

Víkingur Göta Turi Géza Dávid Turi Géza KÍ Klaksvík Európa-konferencialiga Ekl-selejtező